Cum trebuie sa pariez pe tenis ca sa castig ?

Cum trebuie sa pariez pe tenis ca sa castig ?

Ca sa castigi ai nevoie de o schema de pariere . Este adevarat ca cele mai multe astfel de scheme de pariere , chiar si cele mai bune , intampina dificultati la un moment dat .

Insa pana sa dezvoltam acest subiect vreau sa iti prezint un site specializat in pariuri , si ma refer aici la www.e-pariuri.ro , care iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a paria cat mai eficient . In plus , pe acest site gasesti biletul zilei , o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale fiecarei zile .

Meciuri live , clasamente , informatii esentiale actualizate , un blog dedicat pariorilor si multe alte informatii gasesti numai daca accesezi E-pariuri.ro .

Dupa cum spuneam , cele mai multe dintre schemele de pariere par sa fie foarte eficiente insa in realitate nu prea sunt . Cu toate acestea , exista cateva scheme de pariere cu adevarat eficiente , a caror eficienta poate fi dovedita matematic .

Daca este sa privim din punctul de vedere al schemelor de pariere  , tenisul este un joc perfect pentru astfel de scheme . In plus popularitatea acestui sport in randul pariorilor a crescut ametitor in ultima perioada , ceea ce inseama ca si oferta caselor de pariuri este mai diversificata.

Una dintre aceste scheme , ultraeficienta dupa cum sustin specialistii in domeniu , este ‘’martingale pe numar de game-uri’’ .  Aceasta schema presupune parierea pe numarul de game-uri , insa se joaca numai optiuni de tipul ‘’under’’ ( under 20 , under 21 etc.) . Insa , mare atentie , se pariaza pe numarul de game-uri si nu pe numarul de seturi .

In general ,  pentru optiunile under 20, under 21 game-uri , cotele aferente se incadreaza intre 2 si 2,5 .

Pentru ca sistemul sa functioneze iti recomand sa incepi cu un buget de 1.550 lei . Deasemenea , incearca sa pariezi live , foarte multe case de pariuri online ofera cote foarte bune pentru pariurile ‘’under ‘’ . In plus , casele de pariuri online iti ofera si o multime de bonusuri si iti stau la dispozitie non-stop.

Suma din banca se imparte , sa spunem , in mai multi pasi . Si anume : 25 lei , 50 lei , 100 lei , 200 lei si 400 lei . Asta inseamna ca , daca pierzi , pe urmatorul meci pariezi toate sumele pierdute pana la momentul respectiv . Sau , la suma pariata adaugi doar suma pierduta anterior , desigur in functie de cote , de evenimentul in cauza si de banii de care dispui .

De exemplu : iei partida dinte Fognini si Monfils . Pentru under 21,5 games ai o cota de 2,34 . Daca pariezi 25 lei  poti sa castigi 60,75 lei , adica un profit de 35,75 lei .

Daca pierzi nu intra in panica , continua sa pariezi , la un moment dat o sa vina si castigul . Insa , iti recomand sa te documentezi mai bine despre meciul pe care urmeaza sa pariezi . Sunt foarte importante pozitiile ocupate in clasamente de ambii jucatori . Daca este foarte mare diferenta intre acestia este foarte probabil sa se joace putine seturi . Asadar , un astfel de joc poate sa fie o adevarata sursa de castig pentru tine .

Potrivit statisticilor furnizate de catre cele mai importante case de pariuri online , tenisul este , dupa fotbal , cel mai pariat sport . Este adevarat ca in sezonul de toamna-primavara hocheiul se situeaza pe acceasi pozitie cu tenisul in statistici , insa fotbalul si tenisul raman cele mai pariate sporturi .