Cum te ajuta nutritionistul sa slabesti?

Cum te ajuta nutritionistul sa slabesti?

Fiecare persoana isi doreste sa aiba un corp perfect, asa ca unele persoane fac destul de multe sacrificii in acest sens. Exista persoane care petrec destul de mult timp la sala de sport pentru a obtine un corp perfect.

Exista persoane care trec pragul unui nutritionist pentru a le crea un regim alimentar personalizat, astfel incat sa obtina corpul mult visat, dar exista si persoane care urmeaza diete de pe internet, care promit rezultate garantate slabire.

Aceasta este cea mai mare greseala pe care o pot comite toate persoanele care isi doresc sa slabeasca, pentru ca urmand o dieta de pe internet, pot ajunge sa slabeasca de exemplu 3-4 kilograme intr-o luna, insa dupa doar 2-3 pot ajunge in situatia de a se ingrasa 5 kilograme.

Persoanele care isi doresc sa slabeasca, si sa aiba rezultate pe masura asteptarilor, trebuie sa treaca pragul unui nutritionist, care le va crea regimuri alimentare personalizate. Fiecare organism este diferit, fiecare persoana are alte asteptari. Exista persoane care sufera de anumite afectiuni si nu pot consuma anumite alimente sau le sunt recomandate anumite alimente.

Deasemenea, exista persoane care sufera de anumite afectiuni si le este indicat sa consume mai multe alimente, si sa renunte la alte alimente consumate anterior.

Acest aspect este foarte important, pentru ca oamenii care urmeaza diete care promit rezultate garantate de slabire, nu stiu daca alimentele si produsele pe care le consuma le fac intr-adevar bine sau nu.

In schimb, trecand pragul unui nutritionist bun, acesta le va face o evaluare si le va crea planuri alimentare personalizate, in functie de asteptarile fiecaruia. Un nutritionist este specialist in nutritie si alimentatie si stie care sunt alimentele si produsele ideale pentru fiecare persoana in parte.

Persoanele care isi doresc sa slabeasca si care trec pragul unui nutritionist, este indicat ca inca de la prima intalnire sa il informeze pe specialist ce asteptari au. Acesta le va oferi un raspuns, in care le va spune daca asteptarile lor sunt sau nu sunt realiste.

Deasemenea, nutritionistul le va explica tuturor celor care vor apela la serviciile sale ca daca isi doresc anumite rezultate, atunci trebuie sa puna in practica tot ceea ce le recomanda, fara a trisa. Daca nutritionistul spune “De astazi adio paine”, trebuie ascultat, pentru ca in caz contrar, rezultatele nu vor fi cele asteptate.

Deasemenea, mentionam faptul ca exista persoane care isi doresc sa slabeasca foarte multe kilograme inca din prima luna, asa ca daca vor trece pragul unui nutritionist iar in urma discutiei cu acesta vor afla ca nutritionistul este de alta parere, probabil vor dori sa caute un alt specialist.

Aceasta este o mare greseala. Un nutritionist le promite oamenilor rezultate realiste si rezultate sanatoase. Acesta creaza planuri alimentare care sa ajute oamenii sa slabeasca sanatos, iar efectele sa fie de durata, si cu siguranta este mai indicat sa slabesti 4-5 kilograme intr-o anumita perioada de timp iar efectul sa fie de durata si sa te simti bine, decat sa slabesti 10 kilograme, si nici sa nu te simti bine, dar mai apoi sa te si ingrasi. Toate aceste lucruri insa, nutritionistul li le va explica tuturor persoanelor care vor apela la serviciile sale.