Cum să organizezi o petrecere incredibilă la piscină

Cum se organizează o petrecere cu totul epică la piscină? Citeşte mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știi ca să organizezi cea mai tare petrecere la piscină.

Trimite invitații festive

Înainte de a începe să planifici, acordă puțin timp pentru aţi imagina petrecerea visată la piscină. Întreabă-te: Cum ar trebui să arate piscina şi spaţiul din jur? Ce fel de băuturi și mâncare vei servi? Există o temă generală? Odată ce ai o viziune pentru petrecerea ta, planificarea este mult mai ușoară. Indiferent dacă decizi să ai sau nu o temă, asigură-te că invitațiile tale sunt distractive și vibrante.

Fă-ţi de cap la capitolul decorațiuni

Atâta timp cât se încadrează în buget, nu îţi pune limite în privinţa decorațiunilor. A avea o petrecere incredibilă înseamnă a oferi atmosferă – așa că fă-o corect. Palmieri, torțe tiki, orice îţi trece prin cap – o atmosferă bună îţi va transforma curtea într-o adevărată oază.

Menține-ți oaspeții hidratați cu băuturi distractive

Deoarece veți petrece multe ore în soarele fierbinte al verii, trebuie să te asiguri că petrecerea de la piscină este aprovizionată cu băuturi răcoritoare. Pentru a menține lucrurile simple, umple o răcitoare cu gheață și băuturi populare, cum ar fi sifon, apă îmbuteliată și, dacă organizezi o „petrecere la piscină pentru adulți”, multă bere.

Bucurați-vă de gustări delicioase

Pentru a-ți satisface oaspeții, este important să ai un echilibru bun între mâncarea sănătoasă și junk food. Prea multă sare poate provoca balonare, ceea ce nu este frumos atunci când vrei să porţi costumul de baie preferat! Cu toate acestea, din moment ce toată lumea va transpira sub soarele fierbinte, unele gustări sărate pot ajuta la refacerea electroliților pierduţi.

Din aceste motive, este ideal să ai o gamă echilibrată de fructe proaspete și mâncăruri de petrecere. Dacă vrei să fii gazda supremă, ia în considerare să cumperi o grămadă de fructe diferite și să pregăteşti o salată de fructe delicioasă. Multe supermarketuri oferă fructe pretăiate, așa că, dacă vrei să economisești timp, tot ce trebuie să faci este să amesteci fructele.

Ca gustări sărate, chipsurile de porumb, chipsurile de cartofi și covrigii sunt întotdeauna apreciate. Nu uita de sosuri precum salsa, hummus și guacamole. Odată ce acoperi aceste elemente de bază, poți adăuga alte gustări extra distractive și gustoase despre care crezi că le-ar plăcea prietenilor tăi. Cu cât mai multe feluri, cu atât mai bine!

Creează un meniu vibrant

Cele mai multe petreceri la piscină durează suficient de mult încât să necesite o masă. Deși aceasta este o veste bună, deoarece înseamnă că cei de la petrecere se distrează de minune, poate fi foarte stresant să încerci să pregătești o masă pentru un grup mare. Fiind vorba de o petrecere relaxată, nu îţi face griji că trebuie să organizezi o cină elegantă. În schimb, aprinde focul și răsfaţă-ţi prietenii cu un grătar.

Vrei să dai o petrecere la piscină dar nu ai piscină? Aici nu este atât de simplu, dar nici imposibil. Dacă ai bani şi ai suficient spaţiu în curte sau în casă, nu mai sta pe gânduri: contactează un specialist sau documentează-te pe un site de specialitate despre ce înseamna constructie piscina, apoi pune-te pe treabă.