Cum sa avem un machiaj frumos iarna?

Cum sa avem un machiaj frumos iarna?

Iarna este si frumoasa dar si rece si chiar daca temperaturil mici pot sa aduca lucruri minunate asa cum este si zapada pentru ten nu va aduce nimic bun. Este foarte posibil chiar din caza asta sa avem probleme cu machiajul si de aceea va oferim cateva sfaturi pe care le puteti urma atunci cand mergeti la cosmetica sau cand alegeti servicii de la o combina cosmetica.

Pielea care este hidratata este o baza perfecta pentru machiaj care nu se strange si care sa nu aiba un aspect uscat si cojit. De aceea este important sa avem un ten foarte bine hidratat si ingrijit in anotimpul rece. Utilizati o crema hidratanta mai grasa pentru perioadele de noapte si uleiul hidratant in timpul zilei. Noi va recomandam crema pentru fata care are un efect calmant.

Curatati in mod corespunzator tenul. In locul gelului de curatare exfoliant care ne usuca tenul iarna se recomanda sa folositi o spuma pentru curatare sau un gel care are proprietati hidratante. In sensul acesta puteti opta pentru o lotiune pentru curatarea tenului care are si efect calmant.

Sa utilizam produsele care au proprietati hidratante. In general persoanele care au probleme cu tenul aleg fondul de ten cu acoperire mare si daca nu aveti asemenea probleme si nu aveti nevoie de machiaj pentru sedintele foto nu aveti nevoie de acoperirea mare a fondului de ten. Uniformizarea culorilor pielii se poate face cu produse nu chiar atat de opace cum e si crema BB. Crema este o combinatie foarte buna dintre un fond de ten si crema hidratanta si pentru sezonul rece e perfecta.

Buzele pot sa fie si ele ajutate cu balsam de buze aplicat inainte de utilizarea rujului. Utilizati un produs care sa fie intens hidratat asa cum e si rujul pentru buze cu protectie. Este bine sa evitati rujurile mate care va usuca buzele in sezonul acesta.

Sa nu uitam nici de protectia contra soarelui. Chiar si atunci cand termometrele arata temperaturi cu minus crema de protectie solara e un produs cae nu trebuie sa va lipseasca in special pentru tenul deschis la culoare, care e foarte sensibil. Nu uitati de produsele cu protectie solara acasa pentru ca ele sunt aliatii vostri iarna. Utilizandu-le veti avita roseata nedorita.

Incercati sa va feriti si de vant. Si tenul dar si machiajul pot sa fie protejate prin simpla actiune: evitati vantul. Vantul este cel care cauzeaza roseata dar si pielea uscata care sa  implice si un machiaj uscat si strans. Nu mai zicem de lacrimile pe care ni le aduce vantul si care va strica machiajul de la ochi.

Utilizati pudra. Daca vara ori primavara nu utilizam prodse pentru a fixa machiajul pentru a nu incarca iarna nu avem cum sa supravietuim fara. Utilizati si o pudra pentru a putea fixa machiajul. Acum piata este plina de produse foarte variate si de foarte buna calitate pentru machiaj si in ceea ce priveste acest lucru va recomandam sa nu faceti rabat de la calitate pentru a nu va distruge fata.s