Cum poti decora casa in timpul sarbatorilor de iarna?

Cum poti decora casa in timpul sarbatorilor de iarna?

In fiecare an, se dezbat meritele scoaterii tuturor decoratiunilor de Craciun. Daca esti unul dintre acei oameni care iubesc sa plaseze bradul de Craciun si toate ornamentele de Craciun atunci cand se apropie de decembrie, atunci exista vesti bune despre asta. In acest articol vom vorbi despre cum sa decorezi casa pentru Craciun. Studiile ne arata ca decorarea timpurie face oamenii mult mai fericiti.

Tipuri de oameni

Exista doua tipuri de oameni in aceasta lume: cei care nu pot astepta pentru a acoperi fiecare centimetru patrat din casele lor in urale de vacanta si cei care suntexact opusul. Dar, se pare ca decorarea Craciunului te poate face sa te simti mai fericit si mai conectat la amintirile tale fericite din copilarie.

Daca doresti sa aduci aceste sentimente la locul de munca, poti face asta fara sa stai pe ganduri. In fond, ma job petrecem foarte multe ore pe zi, deci trebuie sa simtim perioada sarbatorilor si acolo!

Intr-o lume plina de stres si anxietate, oamenilor le place sa se asocieze cu lucruri care ii fac fericiti, iar decoratiunile de Craciun evoca acele sentimente puternice din copilarie.

Decoratiunile sunt pur si simplu o ancora sau o cale catre acele emotii magice ale emotiei copilariei vechi. Deci, daca ai pus decoratiuni de Craciun in avans, vei extinde emotia. Aici, poti gasi brazi artificiali de lux.

De asemenea, conform studiilor, s-a constatat ca atunci cand oamenii plaseaza decoratiunile exterioare sunt vazuti ca oameni prietenosi si au o “sociabilitate mai mare” decat vecinii care nu decoreaza si isi folosesc adesea casele pentru a comunica atasamentul si, eventual, pentru a se integra in activitatile sociale ale cartierului.

Deci, daca deja ai pus acele coroane de brad la usa si ferestre si ai aprins oamenii de zapada luminati, acestea sunt un semn ca esti o persoana primitoare.

Nu numai ca acest lucru ajuta sa le amintesti vecinilor cat de amabil esti, dar decorarea timpurie te poate face sa te simti mai pozitiv. Psihoterapeutul si autoarea a 13 lucruri pe care oamenii puternici mental nu le fac, Amy Morin, a declarat ca nostalgia pentru sezonul sarbatorilor ajuta oamenii sa lege oamenii de trecutul lor personal si ii ajuta pe oameni sa-si inteleaga identitatea. Pentru multi, plasarea decoratiunilor de Craciun inainte de timp, este o modalitate de a se reconecta cu copilaria lor.

Acest lucru poate ajuta, de asemenea, sa te reconectezi cu o persoana iubita pierduta si sa iti recastigi amintirile din momentele mai fericite cu acea persoana. Decorarea timpurie te poate ajuta sa te simti mai conectat cu acea persoana. Este adevarat, sezonul sarbatorilor poate fi stresant, dar poate fi si locul de unde provin unele dintre cele mai bune amintiri de familie.

Modalitati simple de a decora casa de Craciun

Decorarea in perioada Craciunului la domiciliu poate fi o sarcina foarte simpla, nu in toate cazurile ar trebui sa petreci ore si ore decorandu-ti casa, deoarece exista stiluri foarte simple de decoratiuni de Craciun care te pot ajuta foarte mult si te vor face casa sa arate spectaculos. O mare demonstratie a acestui lucru sunt ideile pentru a decora casa de Craciun, iar cel mai bun lucru este ca te vor face sa economisesti foarte mult timp, daca alegi sa le memorezi inainte de a te apuca de treaba.