Cum ne alegem corect rochia pentru banchet?

Cum ne alegem corect rochia pentru banchet?

In acest articol va explicam cum sa cumparam rochii banchet.

X sau silueta “clepsidra” poate purta orice! Ce noroc! Dar descopera rochiile care ti se potrivesc cel mai bine! Scopul este sa va sublimati feminitatea.

Puteti purta orice, rochii mulate din volanase, low-cut, culoare, model, paiete, … Pentru a sublinia silueta feminina, optati pentru rochii curbe, care vor spori feminitatea. Rochiile scurte trebuie sa fie preferate daca aveti sunteti mica de inaltime. Pentru sanii mici, opteaza pentru rochii imperiale sau rochii cu pliuri sau draperii pe partea de sus pentru a mari bustul.

Rochii de evitat pentru morfologii X

Evitati rochiile cu taieturi drepte, rochite sau rochii largi care va vor ascunde forma.

In concluzie, puteti face orice, nu ezitati sa puneti niste fantezie vestimentatia voastra, inclusiv o rochie cu colanti colorati sau modelata. Si puneti accent pe atuurile pe care le aveti: talia marcata cu o centura frumoasa!

Siluetele in 8 pot purta totul! Ce noroc! Dar descopera rochiile care ti se potrivesc cel mai bine! Scopul este sa va evidentiati eleganta silueta feminina.

Alegeti rochiile care imbratiseaza corpul cu forme si materiale lichide care se vor potrivi cu figura frumoasa.

Pentru a evidentia pieptul si umerii draguti, optati pentru rochii cu curele subtiri, rochii de blugi, necklines, …

Pentru a evidentia eleganta curbelor dragute, alegeti rochii drepte si subtiri.

Evitati rochiile nedefinite si prea largi care nu va vor sublima figura frumoasa.

In rezumat, ca si morfologiile clepsidra, toate rochiile merg, dar favorizeaza modele care pun accentul pe dimensiunea ta si evidentiaza corpul. Nu uitati sa va puneti tocurile pentru a va sublinia picioarele frumoase.

Daca aveti o morfologie in H sau “dreptunghi”, iata sfaturile pentru a alege rochia ideala. Scopul principal este de a crea iluzia unei dimensiuni pentru o morfologie H!

Rochiile imperiale trebuie sa fie cu adevarat imperiale, drepte si fluide, cu o centura purtata pe solduri.

Pentru a rafina dimensiunea, alegeti o rochie in forma de clepsidra si o centura mai inchisa, care prin efect optic va va da volum

Daca sunteti inalte alegeti rochii moderate, nici prea lungi, nici prea stranse. Si daca aveti picioare frumoase, nu ezitati sa le aratati cu rochii scurte.

Pentru sanii mici, alegeti rochii pentru rochii cu necklines sau rochii fara bretele.

Uitati de rochiile prea drepte, in forma de inima, prea arcuite sau prea largi, si rochiile cu funde uriase, care va va extinde figura.

Este, de asemenea, de evitat sa purtati centura  care accentueaza lipsa de dimensiune. In concluzie, incercam sa cream o iluzie de dimensiune prin reduceri personalizate si sa evitam rochiile sau accesoriile care subliniaza lipsa dimensiunii.

Pentru cei care au o silueta in O, rotunda sau ovala, iata cateva sfaturi pentru a alege rochia care va va sublima. Obiectivul este de a va oferi avantajele in timp ce ascundeti curbele.

In ceea ce priveste culorile, alegeti culorile intunecate si terne si tesaturile mate pentru a sublinia silueta. Alegeti un aspect monocrom pentru a arata mai subtire. Si pentru a spori toate acestea, trebuie sa adaugati atingeri de culoare prin alegerea de accesorii, bijuterii si pantofi colorati.