Cum gasim blugi petite care sa se potriveasca?

De multe ori, atunci cand vine vorba despre imbracaminte femei, lucrurile tind sa se complice, in special in cazul cadourilor. Daca sunteti in cautarea de imbracaminte femei, puteti accesa www.coolcrok.ro si consulta intreaga oferta.

Blugii reprezinta unul dintre articolele vestimentare pe care fiecare trebuie sa le aiba. Acestia pot fi, de asemenea, un creuzet de moda – o haina care fie va contureaza look-ul ori va lasa infatisarea unui aspirant intr-ale modei. Blugii pot fi cruzi.

Cand sunteti minione, dilema blugilor poate avea implicatii majore. Pentru fetele minione, aspectul acelor picioare lungi este greu de obtinut. De fapt, realitatea sta in numere. Termenul „petite” care se refera la imbracaminte nu inseamna „ca de elfi” sau „ca de spiridusi”. Inseamna doar scurt, cum ar fi 162.5 cm sau mai putin. Aceasta este doar o evaluare verticala.

Nu are nimic de-a face cu greutatea sau grosimea. Exista moda petite supradimensionat, la fel cum exista si moda pentru doamne supraponderale. Cu toate acestea, moda petite este despre mai mult decat lungimea tivului.

Unele femei minione fac greseala de a crede ca a purta o dimensiune petite inseamna doar a avea toti pantalonii tiviti cu cativa centimetri mai scurt decat oricine altcineva. In realitate, e mult mai complicat decat atat. Femeile minione in cautarea de blugi in sectiunea baietilor din magazinul local gresesc intr-un mare fel.

A fi mic de statura inseamna proportional mai scurt din cap pana in picioare. Pentru a purta blugi si alte articole de imbracaminte bine este important sa se reduca alegerile si sa se ia drept prioritate potrivirea. Pentru a face acest lucru, trebuie sa mergem la departamentul petite pentru a vedea care este elementul care face ca articolele de imbracaminte de statura mica sa fie unice.

Blugii petite – sfaturi pentru dimensiune

Daca esti miniona, ai incercat, probabil, haine care erau in mod clar concepute pentru un tip de corp foarte diferit de al tau, chiar si atunci cand dimensiunea de pe eticheta era in conformitate cu ceea ce purtai de obicei.

Acest lucru se datoreaza faptului ca hainele de dimensiuni standard sunt realizate pentru femeile cu masuratori de talie mai mari, cusaturi interioare lungi, umeri largi si brate lungi. Diferenta poate fi atat de mare pentru femeile minione incat purtarea marimilor conventionale le pot face pe acestea sa arate ca si cum s-ar juca de-a imbracatul in hainele mamei.

Atunci cand incercati sa gasiti blugi care sa se potriveasca, nu doar linia tivului este importanta. Daca esti miniona si incerci sa porti blugi pentru baieti, talia va fi probabil prea mare si intregul aspect va fi foarte ciudat. Iata care este secretul pentru dimensionarea blugilor si a altor articole de imbracaminte pentru femei pentru un cadru petite: evaluati dimensiunea reala si purtati haine concepute pentru a se potrivi formei voastre.

Daca aveti mai putin de 1.60 m inaltime, mergeti la departamentul petite. Acolo este locul dumneavoastra. Daca nu sunteti sigura de marimea pe care trebuie sa o purtati cereti sfatul unui specialist.