Cum decoram cu Stucco Veneziano?

Cum-decoram-cu-Stucco-Veneziano

Se spune ca in momentul in care va faceti casa o faceti pentru a avea o rezistenta cat mai mare si pentru a beneficia de ea cat mai mult si de aceea ne vom stradui sa alegem cele mai bune produse si combinatii de materiale pentru a avea o casa cu un viitor cat mai bun si pentru a fi convinsi ca o sa ne reflecte stilul dar si personalitatea.

Din fericire acum gasim pe piata din Romania Stucco Veneziano pret foarte accesibil. Deci putem sa profitam de beneficiile aduse de aceasta vopsea.

Incepand de la vopseaua lavabila simpla sau combinata cu mai multe finisaje decorative cum ar fi stucco veneziano ori alte tipuri de texturi precum lemnul si piatra etc putem sa obtinem interioare foarte placute in care sa fim cu adevarat ca acasa.

Asa cum foarte bine stim stucco veneziano este un tip de tencuiala pentru decor cu o usoara textura care se foloseste in general pentru decorarea peretilor din exteriorul unei case.

Fiind folosit intr-o amenajare interioara acest finisaj poate sa dea profunzime dar si caldura in spatiul in care este utilizat. Stucco Veneziano poate sa acopere chiar si cele mai mici imperfectiuni pe care le au peretii carora vopseaua de interior nu poate sa le faca fata.

Stucco Veneziano e un invelis foarte decorativ si lucios cu un spirit creativ care sa dea viata spatiilor interioare. Acesta este un produs pentru decor cu traditie si nu se demodeaza datorita unei varietati bune de nuante dar si de culori luxoase. Invelisul mural este special creat pentru interioarele care poarta denumirea de stucco veneziano si permit obtinerea unui finisaj unic si decorativ care ne aminteste de stucaturile existente in palatele din Venetia.

Desi modul in care va fi aplicata pare de cele mai multe ori comun stucco veneziano pus pe perete e intotdeauna diferit si e caracterizat de mai multe nuante si efecte cromatice care depind de abilitatile decoratorilor.

In combinatie cu lemnul tratat cu mai multe lacuri sau lazuri colorate care au efect antic sau chiar caramida de mai multe texturi si forme, stucco veneziano se poate aplica si pe elemente arhitectonice speciale cum ar fi cornisele sau coloanele.

Finisajul decorativ stucco ofera si un aer special in orice camera existenta in casa deoarece datorita unei bune versatilitati se armonizeaza perfect cu elementele decorative.

Finisajele interioare de lux nu pot sa nu includa si stucco veneziano. Din ce in ce mai des se utilizeaza materialul minune pentru amenajarile interioare pentru oameni care au gusturi fine. Si cum nu putem sa ratam ocazia de a va prezenta din ce in ce mai multe informatii despre acest tip de vopsea a rezultat articolul de fata.

Acest material are originile foarte indepartate in istorie. Sunt specialisti care sustin ca a aparut acum aproximatv 500 de ani in momentul in care mai marii vremii din Italia plateau foarte mult mesterilor pentru a le finisa casele cu stucco veneziano.

Sunt si alti specialisti care cred ca originea materialului e mult mai veche si ajunge pana in Egiptul Antic.