Cum alegeti coltarul potrivit?

Cum alegeti coltarul potrivit?

In momentul in care trebuie sa alegeti o canapea pentru livingul dvs., cu siguranta trebuie sa tineti cont de mai multe detalii importante, precum dimensiunea si forma acesteia.

In cazul in care livingul dvs. este spatios, cu siguranta va puteti indrepta atentia spre cele mai noi canapele si coltare din piele colectia Platinum Divani e Sofa, pentru a alege un coltar.

Coltarul este o canapea extensibila simpla care se potriveste stilului nostru de viata actual. Este potrivit pentru orice familie, insa pentru o familie cu doi copii mici este perfect, deoarece rareori intreaga familie are ocazia de a se relaxa.

Atunci cand parintii si cei mici sunt impreuna acasa, in living, optiunea de a transforma coltarul intr-un pat, il face foarte util pentru toti membrii familiei.

Excelent pentru relaxare si distractie

Unul dintre cele mai importante motive datorita caruia canapelele de colt (sau coltarele mai simplu spus) sunt atat de grozave este faptul ca permit mai multor persoane sa se intinda si sa se relaxeze in mod corespunzator, astfel incat va puteti juca cu cei dragi pe coltar (sotul/sotia si copiii).

Coltarele sunt perfecte pentru a citi sau viziona filme. Practic, sunt ca si cum ati avea doua canapele impinse impreuna.

Ele sunt mobilierul ideal pentru intalniri mici si pentru divertisment, deoarece oaspetii dvs. nu vor sta inghesuiti ca si pe o canapea simpla. Unghiul drept creeaza o pozitionare perfecta, incluziva, astfel incat oamenii sa poata conversa cu usurinta. In cele mai multe cazuri, coltarele vin fie la stanga, fie la dreapta, astfel incat pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect spatiului din casa dvs.

Creati o declaratie de stil

Exista o multime de canapele elegante pe piata, iar un coltar poate fi o adevarata declaratie de stil. Cu toate acestea, spre deosebire de alte canapele care pot avea mai mult stil decat canapelele, si tind sa fie atat practice cat si confortabile si elegante.

Creati iluzia de spatiu

In timp ce coltarele par sa ocupe foarte mult spatiu datorita formei lor, atunci cand sunt utilizate corect, acestea pot face camera sa para mai mare. Intrucat sunt adesea folosite in coltul unei camere (nu este o surpriza acolo!), ele pot fi alunecate perfect pe perete, eliberand tot spatiul din mijlocul camerei.

Cu toate acestea, nu exista o regula care sa spuna ca este obligatoriu ca un coltar sa fie asezat in coltul camerei. De fapt, ele pot fi utilizate cu usurinta in mijlocul camerelor mai mari pentru a rupe spatiul si pentru a crea zone distinctive care adesea lipsesc din cauza locuintelor moderne in plan deschis.

Acum ca ati vazut cat de important este sa aveti un coltar in casa, cu siguranta va intrebati cum trebuie sa faceti alegerea potrivita. Ei bine, este important sa luati in considerare cativa factori importanti. Unul dintre acestia este cadrul coltarului, care de preferat ar fi sa fie din lemn masiv.

Conteaza de-asemenea foarte mult si tapiteria coltarului, iar aici aveti mai multe variante (piele naturala, piele ecologica, catifea sau tesaturi naturale). Dimensiunea coltarului este de-asemenea foarte importanta si trebuie luata in considerare.