Criterii dupa care sa alegi o clinica stomatologica Iasi

Daca pana nu demult pana si spalatul pe dinti era o problema pentru romani, acum, pretentiile in ceea ce priveste ingrijirea orala au crescut. Astfel, din ce in ce mai multi dintre noi mergem mai des la stomatolog, iar asta nu doar atunci cand ne doare ceva, ci in mod cat de cat regulat, astfel incat sa asiguram o sanatate adecvata a cavitatii bucale.

De cate ori nu te-ai trezit cu o afta in cerul gurii sau cu o respiratie greoaie dimineata, urat mirositoare? De asemenea, multi dintre noi resimtim anumite sensibilitati dentare, chiar daca, aparent, dantura noastra nu sufera de nimic si nu a aparut nicio carie noua. Toate acestea sunt motive suficiente pentru a apela la o clinica stomatologica Iasi, la care sa elimini orice problema ce ar putea fi legata de dantura ta. In acest context, in Iasi, dar si in restul marilor orase din tara, au aparut numeroase clinici private, unele cu servicii mult peste medie.

Cu toate acestea, alegerea este grea, atunci cand trebuie sa alegi o clinica stomatologica Iasi. Ce ar trebui sa prevada aceasta? Ce dotari sa aiba? Mai ales, ce specializari si cum trebuie sa se comporte medicii clinicii? Iata doar cateva intrebari la care vom incerca sa gasim un raspuns adecvat in cele ce urmeaza.

Aparatura de ultima ora

Un prim criteriu de alegere a unei clinici stomatologice tine de dotari si de aparatura aferenta. Un cabinet cu o aparatura invechita, la care iti dai seama imediat ca nu a mai fost schimbata de ani de zile, iti poate ridica unele semne de intrebare cu privire la puterea financiara si, pana la urma, la interesul medicilor care o administreaza de a investi permanent in tehnologie si aparatura. Din acest motiv, o aparatura noua, cu instrumentar adecvat, sterilizat cum se cuvine, iti poate da un plus de incredere in alegerea clinicii stomatologice.

Tehnologii inovative

De asemenea, in alegerea unei clinici stomatologice in Iasi precum Artem Dental ar trebui sa tii cont de tehnologiile folosite de medici. Astfel, daca in cazul unei simple carii sa spunem ca poti apela la orice clinica stomatologica, atunci cand avem de-a face cu o lucrare mai complexa, lucrurile stau putin diferit.

Sa luam, spre exemplu, cazul unui implant dentar, care intervine de obicei atunci cand dintele sau maseaua noastra nu mnai pot fi recuperate in niciun fel sau acestea au fost extrase de mult timp, din cauza cariei sau infectiei. In acest sens, avem nevoie de tehnologii aparte, unele de ultima ora, care sa elimine din start alte neajunsuri precum fragilitatea tesutului si nevoia de fixare permanenta a implantului in alveola dentara.