Cine sunt Blonzii Nordici? De unde vin?

Cine sunt Blonzii Nordici? De unde vin?

Nu exista nici o indoiala ca cei Gri sunt in centrul atentiei ca extraterestrii cei mai reprezentativi din toate timpurile. Competitia celor Gri sunt blonzii nordici care au terenul lor propriu in termeni de popularitate, si in multe feluri ocupa cel mai mult timp in psihicul nostru uman si imaginatie – aratand ca si cum ar fi iesit direct dintr-un cantec al celor de la Led Zeppelin.

Ca Grii nostrii Inalti, Nordicii, alias Blonzii, detin o pozitie unica in Ufologie unde acestia au fost vazuti in carne si oase de mai multi martori oculari credibili – Travis Walton, Jessie Roestenberg si Whitley Strieber, doar cateva nume.

Blonzii au fost intalniti de catre mai multi martori oculari inregistrati, extrem de credibili, iar descrierea aspectului lor a fost consistent. Ei sunt descrisi ca fiinte frumoase, perfecte, asemanatori cu oamenii, cu pana la 1.75 inaltime, cu par lung auriu spre alb, frunte inalta, ochi albastri si pielea perfect bronzata.

Ei sunt foarte musculosi si par ca a fi exemplare de perfectiune fizica. Putem recrea aspectul lor fizic folosind software-ul, datorita martorilor oculari care au fost la doar cativa metri distanta de aceste fiinte. Probabil cel mai cunoscut martor ocular Nordic este Travis Walton cunoscut prin celebrul film sf “Fire in the Sky”. Un alt martor extrem de credibil, care a facut publica descrierea intalnirii ei cu Blonzii este Jessie Roestenberg care locuieste in UK, iar prima oara a dat un interviu pentru a descrie intalnirea ei in 1954.

Exista multi alti martori oculari credibili care i-au vazut pe Blonzi, si mai multe cazuri in care a existat comunicare intre aceste super fiinte aparente si oameni.

De unde sunt ei?

Aceste fiinte impresionante au mai multe nume, Blonzii, Nordicii si mai sunt uneori numiti Pleiade. Pleiadele adevarate este un roi de stele deschis la aproximativ 400 de ani-lumina departe de Pamant. Se compune din 7 stele care sunt vizibile cu ochiul liber si cateva care nu se pot vedea fara un telescop.

Grupul este foarte tanar, nu are mai mult de 150 de milioane de ani. Desi stim locatia sistemului Pleiadian, nu stim sigur din ce perioada de timp sunt Blonzii. Dupa toate probabilitatile, Blonzii nu impart cadrul nostru curent relativist de timp sau chiar Univers.

Ei ar putea fi dintr-o realitate paralela care este extrem de asemanatoare cu dimensiunea noastra, dar pur si simplu intr-o alta dimensiune paralela, care, desigur, i-ar plasa in afara timpului nostru complet. Daca cineva gaseste notiunea unui numar infinit de realitati paralele dificil de crezut, gandeste-te la alternativa. Daca exista un singur univers, atunci poti evaza intreaga existenta si sa o vezi de la inceput pana la sfarsit ca un con de lumina si sa te uiti la existenta ta liniara si inseamna ca viata ta se deruleaza, sculptata in piatra, cu o directie si fara nici un fel alegere sau variatie.

Avand in vedere ca exista intr-adevar infinitatea, probabil ca Universul are posibilitati infinite care se joaca prin intermediul realitatilor paralele infinite.

Blonzii au acelasi ADN ca oamenii ?

Cea mai evidenta intrebare, avand in vedere ca nu exista alte fiinte care sa arate atat de asemanator (de care stim noi) cu oamenii ca Blonzii, in mod natural trebuie sa credem ca exista intr-adevar o legatură genetica. Ar putea fi o simpla coincidenta cosmica ca fiintele extraterestre care au evoluat pe o planeta mult mai departata pur si simplu ne viziteaza si arata aproape identic ca oamenii.

Cu toate acestea, nivelul de interactiune dintre Blonzi si oameni pare sa mearga dincolo de o simpla coincidenta, iar noi trebuie sa luam in considerare ca Blonzii au fost vazuti iar si iar de-a lungul a zeci de ani in multe locatii. Cu siguranta nu au fost doar in trecere.

Informatii spicuite de la martorii oculari confirma faptul ca Blonzii sunt intr-adevar contribuabili originali la genomul uman in trecut, cu sute de mii de ani in istoria Pamantului . Ei sunt din stele, iar noi suntem copiii care poseda o mare parte din ADN-ul Blonzilor, poate si cu ADN-ul de la alte fiinte non-terestre, de asemenea. Exista cu siguranta multe rase care nu poseda par blond, ochi albastri si au 1.75 inaltime, astfel incat gradul contributiei acestui ADN este probabil cel mai bine descris ca are caracteristici umanoide, de exemplu, doua picioare, cinci degete, par – in general, calitati umanoide mai rafinate.

Intr-adevar, suntem sapiens, dar noi suntem homo-sapiens si posedam un anumit rafinament si impulsul nostru intelectual este mult deasupra rudele noastre primate. Impulsul nostru intelectual si estetica provin de la Nordici si altii? Constiinta face toata diferenta in lume.
Ce tip de tehnologie poseda ei ?

Putem identifica ceea ce poarta Blonzii: haine stramte, costume albastre, iar Jessie a vazut doua fiinte care purtau casti de protectie rotunde in interiorul ambarcatiunilor lor. Casca purtata intr-o ambarcatiune sugereaza ca Blonzii sunt facuti din carne si oase si au nevoie de o atmosfers deosebita – nu sunt holograme sau roboti.

Ei au fost vazuti la bordul unui OZN in forma de “palarie mexicana” , iar Travis Walton a intalnit un barbat si o femeie blonda la bordul unei ambarcatiuni, care parea a fi o nava mama in forma de trabuc, bazat pe ceea ce a putut vedea el in interior. Aceasta ambarcatiune masiva avea mai multe mici ambarcatiuni rotunde, situandu-se in interiorul unui rand.

Aceste mici ambarcatiuni rotunde sunt adesea raportate fiind vazute zburand dintr-o nava mai mare in forma de trabuc plimbandu-se de jur imprejur imposibil de repede. Interesant, se pare ca avem imagini reale cu un OZN mare in forma de trabuc plutind pe cer in plina zi, si prezentand un fenomen vizual extrem de ciudat, care sunt probabil rezultatul unor campuri electromagnetice puternice sau poate chiar domenii care opereaza pe un nivel cuantic, care afecteaza timpul si spatiul.

De ce sunt ei aici ?

Blonzii au nevoie de ceva de la noi ar fi o intrebare mai exacta. Avand in vedere perfectiunea lor fizica, tehnologia avansata, capacitatea de a trece peste stele, telepatia si accesul probabil nelimitat la o forma avansata de energie – este foarte putin probabil ca ei ar avea nevoie de ceva materialist de pe Pamant sau de la oameni.

In fiecare zi aflam ca sunt milioane, daca nu miliarde de Pamanturi, cum ar fi planete din galaxie si astfel, resursele planetare probabil nu sunt limitate la civilizatii calatoare prin spatiu. Mergand cu consensul general a ceea ce credem ca stim ce gandesc Vizitatorii, nivelul lor de interes este la un nivel mai ridicat de moralitate si disciplina.

Razboiul si profiult nu pare a fi o prima motivare a Vizitatorilor, si cand spunem vizitatorilor vorbim de cei Gri, Reptilienii, Blonzii, Mantids ( in forma de insecte) si Hibrizii. Daca razboiul si profitul nu sunt motive, singurul lucru ramas este interesul binevoitor in avansarea noastra spirituala ca si specie.

As mai include si interesul stiintific sub aceasta umbrela de bunavointa. Cu acest lucru spus, exista posibilitatea ca Blonzii sa aiba nevoie de ceva de la noi – iar asta sa fim chiar noi. Exista problema programului Hybrid, care necesita ADN uman din aceasta generatie actuala de viata, iar acest lucru este, probabil, ultima noastra intrebare la care trebuie sa ne gandim.

Sunt Blonzii implicati in programul de Hibridizare? Putem raspunde la aceasta intrebare cu un DA definitiv. Avem un martor ocular CE4 care a vazut Blonzii si a interactionat cu o fiinta care parea a fi un Hibrid care poseda caracteristici extraterestre Blonde si Gri.