Cinci muzee virtuale de vizitat cu copiii fara a fi nevoie sa plecati de acasa

Cinci muzee virtuale de vizitat cu copiii

Vizitarea muzeelor, in special a celor interactive, este o modalitate de a dobandi cultura si cunostinte intr-un mod practic si distractiv! La urma urmei, invatarea poate fi mult mai interesanta cu utilizarea resurselor vizuale, a ilustratiilor si chiar a obiectului de studiu prezent pentru observatie, nu? Si internetul ajuta foarte mult in acest sens! Asta pentru ca exista o serie de muzee virtuale, care pot fi vizitate fara a pleca de acasa. Incredibil, nu crezi?

Exista muzee care permit vizitarea virtuala in toata lumea. Adica este posibil sa intrati in contact cu un continut foarte vast si, de asemenea, sa va distrati! Gandindu-te la asta, vrei sa afli ce muzee virtuale poti vizita cu copiii? Consultati o lista cu cele mai cunoscute muzee virtuale, numai bune daca erati in cautare de idei cadouri copii!

De ce este important sa vizitezi muzeele virtuale cu copii?

Copiii sunt curiosi si au o mare capacitate de a invata. Aceasta combinatie este o oportunitate excelenta pentru ei de a descoperi, de la o varsta frageda, informatii interesante si relevante despre cultura, istorie, geografie, stiinta si arta, de exemplu. Informatii care fac diferenta in prezent si, de asemenea, in viitorul copiilor!

5 muzee virtuale de vizitat cu copiii

Muzeele virtuale sunt o oportunitate excelenta de a-i invata pe cei mici despre numeroase subiecte! Un sfat bun este sa va rezervati o zi, cu programare, pentru a face acest tur, de parca ar fi o excursie reala cu intreaga familie.

  1. MoMa

Muzeul de Arta Moderna, MoMa, este unul dintre cele mai cunoscute muzee din lume. Este situat in Statele Unite, in New York City. S-a deschis in 1929, fiind primul muzeu de arta moderna din lume.

  1. Casa Anne Frank

Casa Anne Frank, situata in Amsterdam, Olanda, este, de asemenea, o optiune excelenta pentru un muzeu virtual de vizitat cu copiii! Anne Frank este cunoscuta in intreaga lume pentru istoria sa, traita in epoca nazista. Ea, la 13 ani, si toata familia ei s-au ascuns in casa lor, care acum este muzeul. Acolo, exista o serie de scrisori si inscrieri facute in celebrul sau jurnal, care povestesc despre zilele in ascunzatoare.

  1. Muzeul American de Istorie Naturala

Muzeul de Istorie Naturala al Statelor Unite este, de asemenea, unul dintre cele mai faimoase din lume. Se afla in New York, fiind fondat in 1869. Si are o colectie care ii face pe copii foarte entuziasmati! Acest lucru se datoreaza faptului ca este posibil sa observati numeroase animale, inclusiv dinozauri, care sunt un spectacol aparte pentru copii.

  1. Muzeul Britanic

British Museum este, de asemenea, o institutie de renume mondial. Situata in Londra si fondata in 1753, are o colectie care ii va interesa foarte mult pe copii, intrucat implica sculpturi din Partenon, Piatra Rosetta si multe altele.

  1. Palatul Versailles

Palatul Versailles este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. La inceput a fost locul folosit de regele Ludovic al XIII-lea drept cabana de vanatoare. Mai tarziu, s-a alaturat fiului sau si a transformat cabana intr-o locatie magnifica: Curtea Guvernului Frantei!

Pentru a concluziona, muzeele virtuale sunt alternative importante si utile. Pe langa faptul ca sunt o solutie practica, acestea permit si oamenilor de oriunde in lume sa traiasca experiente uimitoare, fara a fi nevoiti sa calatoreasca.