Cele mai noi distractii pe hoverboard

Ti-ai propus sa fii cool vara asta si nu stii cum? Achizitia unui hoverboard iti va oferi succesul garantat nu doar la fete, ci si printre colegii de gasca. Hoverboard-ul putem spune ca este ultimul gadget in materie de dispozitive de locomotie, acesta devenind extrem de popular si de iubit in randul adolescentilor din ziua de azi si nu numai.

Spunem aceasta intrucat dispozitivul permite o greutate a utilizatorilor de pana la 120 kg. Prin urmare, desi el este destinat cu precadere copiilor si adolescentilor, el poate fi folosit cu succes si de catre adulti. Caci, asa cum nu nu exista limita de varsta pentru distractie, tot asa putem spune ca nu exista nici pentru hoverboard.

Avantaje fata de alte mijloace de locomotie

Primul lucru pe care-l vei observa la un hoverboard este aspectul sau compact. Stim foarte bine ce eforturi trebuie sa facem cu bicicleta, nu neaparat atunci cand ne deplasam pe strada sau pe pistele speciale, ci atunci cand trebuie sa o transportam dintr-o localitate in alta sau cu liftul. De cele mai multe ori, bicicletele pentru adolescenti au si dimensiuni mai mari, astfel incat este necesar transportul ei pe scari. Lururile stau insa radical diferit on cazul hoverboard-ului.

Acesta are dimensiuni si greutate relativ mici, daca ne referim la biciclete sau chiar trotinete electrice. Prin urmare, un hoverboard cantreste in jur de 10-12 kg, ceea ce il face usor de transportat intr-o geanta, pe umar sau echipat cu o husa speciala, pusa la dispozitie de producatori sau distribuitori locali. Mai trebuie spus ca unii comercianti de dispozitive hoverboard pun la dispozitie chiar o husa speciala pentru acestea, pentru un transport facil si in siguranta.

Un alt avantaj este autonomia mare de miscare. Astfel, un hoverboard poate functiona linistit o zi intreaga de vara, cu pauzele de rigoare. Acesta beneficiaza de bateri moderne, cu tehnica de ultima generatie, care, desi necesita incarcare toata ziua, economisesc energia, distribuind-o in mod inteligent la toate componentele dispozitivului.

Muzica la purtator, printr-un sistem inovativ

Dar, poate ca primul lucru care ne vine in minte atunci cand ne gandim la hoverboard si la distractie este prezenta muzicii. Practic, pe aceasta placa smart, cum a mai fost denumita de americani, poate reda prin boxele incorporate proprii muzica pe care tu o ai la dispozitie pe un alt gadget.

Astfel, nimic nu poate fi mai placut decat sa iesi la o plimbare prin parc dimineata, sa te relaxezi si sa asculti piesele tale preferate, stranse intr-un fisier pe Smartphone, tableta sau iPod. Practic, acestea comunica prin tehnologia Buetooth, astfe incat sa poata fi facut usor schimb de fisiere intre un dispozitiv si altul.

Placa noastra inteligenta este dotata cu doua difuzoare ingropate, de o parte si de alta a hoverboard-ului, acestea putand rula fisierele transmise prin intermediul telefonul nostru mobil. Prin urmare, nu mai este nevoie de fire suparatoare, nici de alte artificii pentru a putea asculta muzica in timp ce mergem la plimbare.