Cele mai comune semne ca este timpul sa iti schimbi tigara electronica

Ca orice device si tigara electronica are o anumita perioada de utilizare. Fie ca ea nu mai poate fi reparata sau pur si simplu doriti sa o schimbati cu un model mai nou si performant, acest lucru va fi benefic si va va permite sa experimentati senzatii noi si sa ofere placerea de vapare pe care o doriti.

Marii producatori introduc in fiecare an pe piata diferite modele mai performante si atragatoare din punct de vedere al design-ului, putand atrage in acest fel si satisface preferintele chiar si celui mai exigent client.

Tigarile traditionale pe combustie au in componenta mii de substante toxice care va pot influenta in mod negativ sanatatea, mai ales daca mentineti acest obicei multi ani. Cercetarile privind tigarile electronice asupra organismului au indicat faptul ca lichidul folosit nu este toxic pentru sanatate, putandu-l consuma fara sa va faceti griji in privinta posibilelor afectiuni.

6 semne ca este timpul sa incerci un nou device

  1. Experienta nu va mai ofera aceasi placere – fie ca nu mai functioneaza corect sau pur si simplu doriti ceva nou este un motiv temeinic de a va schimba device-ul.
  2. Obiceiul de a vapa s-a schimbat
  3. Bateria defecta – anumite modele nu permit inlocuirea bateriei, fiind un moment prielnic sa o inlocuiti cu un model mai performant.
  4. Device-ul ofera un gust ciudat – Multi consumatori dupa o anumita perioada de utilizare sunt fortati sa o schimbe din cauza anumitor probleme pe care le intampina cu tigarea electronica. Este un mod foarte bun de a incerca noile modele aparute, putandu-va oferi calitatea pe care o cautati.
  5. Curge continuu – indiferent cate componente ati schimba, daca tigarea va curge aceasta nu va mai putea fi folosita, mai ales atunci cand sunteti plecat in oras, fiind greu de transportat si folosit.
  6. Dorinta de a incerca ceva nou – in fiecare an apar noi modele mult mai imbunatatite pe piata, care va pot influenta sa va schimbati device-ul pentru a incerca o noua experienta.

Tigarile de unica folosinta au devenit populare in ultimii ani, fiind cel mai bun mod de a renunta la fumat. Un sondaj recent a fost publicat in care a fost constatat faptul ca guma de mestecat si plasturii cu nicotina nu ofera aceasi satisfactie, iar consumatorii renunta rapid la acestea, revenind din nou la tigarile clasice. Fiti responsabili si protejati-va sanatatea incepand de azi cu ajutorul unei tigari electronice.