Cele mai bune caracteristici ale iOS 9

Cele mai bune caracteristici ale iOS 9

Prin lansarea smartphone-ului iPhone, Apple a devenit una dintre cele mai importante companii din lume pe piata de telefoane inteligente.

Desi de la lansarea primului iPhone a trecut ceva vreme, piesele iPhone sunt, in continuare, la mare cautare. Cei interesati de achizitionarea de piese iPhone sunt sfatuiti sa intre pe Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine de profil din Romania.

Din momentul in care Apple a anuntat lansarea noului sistem de operare iOS 9, toti utilizatorii au asteptat cu nerabdare sa vada ce aduce nou acesta, in special pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Iata cateva dintre cele mai bune caracteristici cu care vine noul iOS 9.

Imbunatatiri majore in ceea ce priveste Siri

Functia Siri a fost imbunatatita in mod dramatic pe iOS8, insa aceasta va fi super-upgradata pe iOS 9. Si mai important este faptul ca Apple a adaugat noile caracteristici „Proactive Assistant” pentru Siri pe iOS 9. Asta inseamna ca la fel ca Google Now, Siri va servi informatii in mod proactiv si va indeplini functii fara nicio actiune intreprinsa de catre utilizator.

De exemplu, noile caracteristici ale Proactive Assistant de pe Siri va vor recomanda persoane pe care sa le contactati pentru intalnirile viitoare si aplicatii pe care sa le deschideti in functie de momentul zilei si de tiparul de utilizare anterior. Recomandarile aplicatiilor vor aparea in partea din stanga jos a ecranului blocat, dar si in noua pagina de cautare Spotlight oferita de iOS 9. Functia Siri este capabila sa inteleaga si contextul acum.

Prin urmare, daca urmariti un e-mail, puteti deschide Siri si ii puteti spune: „Aminteste-mi mai tarziu despre asta”, iar Siri va crea un memento care va deschide e-mailul corespunzator. De asemenea, Proactive Assistant va adauga automat invitatii si evenimente in calendarul dumneavoastra, ceea ce reprezinta un plus.

Veti primi, de asemenea, caracteristici asemanatoare cu cele ale Google Now, cum ar fi notificari cu privire la plecare pentru a ajunge la timp la o intrunire, notificari bazate pe conditiile de trafic.

Spre deosebire de Google Now, insa, toate analizele de date necesare pentru a facilita aceste caracteristici sunt efectuate pe dispozitiv – niciun fel de date nu sunt stocate pe serverul Apple si nimic nu este impartasit cu parti terte.

Imbunatatirile aduse serviciului Apple Pay

Mai intai, cele 50 de milioane de oameni care detin carduri Discover vor fi, in sfarsit, capabili sa le adauge serviciului Apple Pay. Marile branduri precum Trader Joeʼs si Baskin Robbins vor incepe sa accepte serviciul de plata Apple Pay in acest an.

Un aspect si mai important este faptul ca Apple lucreaza cu Square pentru a lansa un cititor de card compatibil cu Apple Pay, care poate fi folosit de catre intreprinderile mici. Cei de la Pinterest vor adauga si ei „pins” cumparabili, care vor permite utilizatorilor iOS sa cumpere articole direct cu aplicatia Pinterest.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea diferitelor piese iPhone (carcase, amplificatoare de sunet, boxe portabile, standuri), nu ezitati sa accesati www.magazingsm.ro.