Cel mai confortabil scaun de birou cu catifea

Cel mai confortabil scaun de birou cu catifea

Există o creștere imensă pe piață, precum și o cerere a scaunelor de birou elegante, cu o senzație mai moale, mai familiară, mai degrabă decât cele mai „tehnice” și care completează interioarele existente.

În plus, există dorința de “mobilier de birou” cu aspect nou, care este departe de a fi stilul biroului clasic, ceea ce înseamnă că recurgem la o abordare mai considerată a esteticii generale. Camera de zi nu mai este doar un spațiu pentru ședere, iar pentru cei care nu au un birou separat la domiciliu, acum este una dintre camerele de top din casă care se dublează ca spațiu de lucru.

Stilul și culoarea acestui scaun birou SIB 1304, Catifea, Alb sunt foarte potrivite pentru biroul tău de acasă. Poate fi folosit în diferite ocazii, cum ar fi scaun de relaxare, scaun de oaspeți, scaun de decor, scaun de birou și așa mai departe.

Mecanismul pivotant oferă ușurința pentru a manevra scaunul de la o sarcină la alta. Țesătura de catifea are o atingere plăcută și moale. Designul special al spătarului are o impresie unică și cu siguranță va atrage priviri atunci când vei primi oaspeți în casa ta.

Adaugă o notă de glam și rafinament în ziua ta de lucru cu acest scaun de birou. Într-un ton alb moale, acesta este încorporat într-un design ergonomic, cu o căptușeală confortabilă și plină de spumă peste tot, un spate înalt și ușor curbat, cotiere înalte și o înălțime reglabilă.

Înfășurat în tapițerie moale din catifea peste cadrul puternic și de susținere, acest scaun de birou este finisat cu diamante strălucitoare pe spătar pentru o atingere fină plină de farmec. În plus are o bază pivotantă de 360° cu cinci roți pentru o mișcare ușoară. Un plus de rafinament pentru acasă și la birou.

Cadrul oferă stabilitate și suport de până la 120 kg, iar căptușeala completă de catifea asigură confortul pentru ore întregi. Acest scaun de birou are un design ergonomic cu un spate înalt și ușor curbat, cotiere înalte și înălțime și înclinare reglabilă.

Are un aspect de catifea Premium de înaltă calitate, respirabil. Stai mai confortabil, la care se adaugă beneficiile unui material sintetic, ușor de curățat și de întreținut. Asamblarea este extrem de ușoară, nu durează mai mult de 5 minute pentru a construi acest scaun de birou urmărind cu atenție manualul de instrucțiuni detaliate.

Scaunul este confortabil pentru a sta la computer și este mai ales conceput pentru cei care stau multe ore pe zi la birou. Cu o greutate redusă, compactă, acest scaun de birou este ușor de deplasat.

Adăuga o notă de rafinament oricărui birou sau camere cu acest scaun, care se remarcă printr-o tapițerie frumoasă și confortabilă din catifea periată și spate clasic cu butoni de diamant.

O bază robustă cromată completează și modernizează aspectul, iar scaunul este reglabil pe înălțime cu ajutorul unui mâner de ridicare tip piston. Cele 5 roti facilitează o mobilitate ușoară. Ia un loc și bucură-te de noua achiziție!