Cea mai cautata gama de telefoane ieftine si super-performante – Samsung Galaxy S4

Cea mai cautata gama de telefoane ieftine si super-performante - Samsung Galaxy S4

Este vizibil probabil oricui faptul ca orice lucru cu priza la public isi are o sosie. Daca exista un produs cu calitati absolut deosebite, acesta va fi copiat si vandut apoi la preturi de nimic, astfel incat acest lucru sa determine aparitia profitulului in detrimentul calitatii.

Regasim aceasta ocupatie in cazul contrabandei cu tigari si in ceea ce priveste discurile de muzica piratate. Exceptie nu face nici domeniu comunicatiilor, astfel incat peste tot ii vedem pe cei care incearca sa ne ademeneasca sa cumparam telefoane ieftine, falsuri, care insa nu sunt calitative nici macar din punct de vedere al carcasei, asta ca sa nu mai vorbim de ansamblu de functionare in sine.

Si totusi telefoanele ne sunt in acest moment al existentei noastre de-a dreptul vitale. Ce ne-am face oare fara telefoane? Ne-am pus aceasta intrebare vreodata? Cum ar functiona oare modalitatile de comunicare dintre noi? Suntem intr-o goana nebuna dupa telefoane ieftine Arad, dupa dispozitive de comunicare cu calitati deosebite, care ne asigure succesul in ceea ce priveste relatiile interumane.

Astfel, pentru a asigura comunicarea dintre noi, si pentru a ne putea bucura de beneficiile unui telefon performant la justa lui valoare, ne-am gandit sa facem cunoscut tuturor un model de telefon mobil care cu siguranta a starnit atentia duplicatorilor de produse. Haideti sa vedem impreuna cum arata un  Samsung Galaxy S4 veritabil, pana sa vedem si variantele contrafacute ale acestuia.

Samsung Galaxy S4 este un telefon echipat cu un procesor Quad-Core de 1.6 GHz, iar in ceea ce priveste memoria interna acesta poate fi dotat cu 16/32/64 Gb capacitate de stocare, plus 2 Gb pe cardul de memorie (RAM). Display- ul este suficient de mare pentru rularea in voie a aplicatiilor, si anume de 1080 x 1920 pixeli pentru o  diagonala de 5 inch, iar din punct de vedere estetic nu deosebim schimbari majore fata de ultimul terminal al aceleiasi marci, carcasa ramanand in continuare fabricata din material plastic, in vreme ce firmele concurente au apelat la inlocuirea acestuia cu un material mult mai usor, si anume aluminiul.

Ca dimensiuni, asa cum ne-am obisnuit, si Galaxy S4 face parte din gama de telefoanele ample, acesta avand 13,66 centimetri inaltime, 6,98 centimetri latime si 0,79 centimetri grosime, proportionate cu eleganta pentru o greutate de 130 grame. Ecranul este de tip Super Amoled, ceea ce face posibila redarea culorilor cat mai aproape de perfectiune. Telefonul poate fi folosit fara probleme si in cazul luminii solare, insa este de asteptat o usoara deficienta de utilizare in ceea ce priveste luminozitatea ecranului, care uneori poate deveni usor obositoare.

Principial niciunui smartphone veritabil nu trebuie sa ii lipseasca functiile de tot felul, iar in cazul modelului pe care l-am adus in discutie, acestea sunt destul de numeroase. Samsung Hub, S planer, Samsung Link, functia de control S Voice, functia de traducere S Translator, S Memo, S Health, toate acestea se regasesc fara niciun fel de problema sub emblema Samsung Galaxy S4.

Se presupune ca acest model ofera o foarte mare autonomie in timpul utilizarii aplicatiilor sale. Acumulatorul Li-Ion pentru acest model de telefon poarta marcajul 2600 mAh, conform specificatiilor din cartea tehnica de produs, astfel incat aplicatiile lansate prin sistemul de operare Android sa se desfasoare in cei mai competitivi parametri de calitate.

Telefonul este dotat si cu o serie de senzori, astfel incat acesta se dovedeste a fi foarte eficient, mai ales daca sunteti adeptii calatoriilor. Senzori precum: barometru, senzori de prezenta, senzori de umiditate, temperatura sau accelerometru, par mai potriviti pentru o drumetie in munti mai mult decat in jungla orasului. Cu toate acestea, telefonul le are in dotare, astfel incat inclinam sa credem ca cineva va fi cu siguranta fericit ca are la indemana aceste posibilitati, drept pentru care am si ales sa le mentionam.

Fotografiile nu au fost niciodata o problema pentru cei de la Samsung, noul model de telefon fiind echipat cu una dintre cele mai performante camere foto-video cu care a fost dotat vreodata pana acum un telefon. Camera principala este de 13 MP si vine insotita de functiile Autofocus, Stabilizator de imagine si LED Flash.

Din punct de vedere al conectivitatii, super- telefonul poate fi conectat la retele de tip wireless sau Wi-Fi, iar modul Bluetooth 4.0 si modul Infrarosu sunt bineinteles disponibile, ca si in cazul oricarui tip de telefon.

In conditiile in care beneficiem din plin de noutatile tehnologiei, iar producatorii ne pun la dispozitie o gama larga de telefoane ieftine, se pare ca tot ce avem noi de facut este sa punem in aplicare tehnologiile si functiile oferite, cat de mult cu putinta. Nu stim daca toate dintre acestea sunt cu adevarat utile, insa ne putem convinge de aceste aspecte numai achizitionand un astfel de telefon.