Ce trebuie sa stim despre auriul telefoanelor mobile?

Ce trebuie sa stim despre auriul telefoanelor mobile

In general, exista cateva culori alese pentru carcasele telefoanelor mobile – negru, alb, dar si auriu, sau gold. Cine prefera oare culoarea auriu? Cine se poate gandi ca si telefonul mobil trebuie sa arate bine, sa fie mai subtire, sau slim, sa fie roz, auriu, argintiu, si …sa se asorteze cu hainele. Desigur, este mai mult vorba despre reprezentantele sexului frumos.

Pentru ca femeile sunt mult mai pasionate de design, atunci si producatorii s-au gandit sa creeze niste smartphone-uri care sa aiba o forma, culoare si un design atragator. In plus, se pare ca femeile vorbesc mai mult…deci au nevoie de telefoane mobile speciale, pretioase.

Un exemplu destul de interesant este Allview P5 Emagic Original Gold, care are un touchscreen Allview si o carcasa de culoare gold. Normal ca doar cuvantul „gold” este cel care atrage imediat orice femeie. Orice femeie are sau isi doreste sa aiba bijuterii din aur.

Prin urmare, touchscreen-ul Allview P5 fiind de culoare aurie va fi in atentia femeilor care prefera sa aiba telefonul nu doar pentru comunicare, ci si pentru ca il considera un accesoriu pe care il pot asorta unei tinute, si prin culoarea aurie, acestea considera ca telefonul va deveni mai pretios. Il pot achizitiona si barbatii, cand doresc sa faca un cadou femeilor…

Ce trebuie sa stim despre auriul telefoanelor mobile

Recent piata vanzarilor de telefoane mobile a constatat ca auriul chiar a intrecut negrul la vanzarile de smartphone-uri. Prin urmare, nu doar reprezentantele sexului frumos prefera auriul. Oamenii, in general prefera auriul pentru ca este o culoare care denota abundenta, optimism si bunastare.

Se pare ca cei care aleg varianta Gold se vor indrepta mai sigur spre succes si prosperitate, pentru ca le place luxul. Ca si culoare, auriul are o tonalitate calda, mai calda decat culoarea galbena de la care imprumuta idealismul si optimismul. Auriul straluceste ca soarele. Este o culoare care atrage cel mai mult atentia, fiind mult mai vizibila din spectrul de culori.

Culoarea negru considera altii este mai rezistenta la murdarire, dar totusi nu putem alege aceasta culoare doar din acest punct de vedere. Sunt si utilizatori care nu ar renunta la culoarea negru, chiar daca ar descoperi anumite proprietati ale auriului, acestia considera ca negrul reprezinta mai multa seriozitate. In comparatie cu negrul, auriul este o culoare vie, dar se va observa mult mai repede orice urma de murdarie, orice mica zgarietura.

Dar daca o femeie are un astfel de telefon, desigur tot aceasta va fi cea care il va feri de a se murdari sau zgaria mai mult decat ar face orice alt utilizator, stiind ca femeile sunt mai atente cu aspectul curateniei si sigur vor fi mult mai atente ca telefonul lor sa fie foarte curat, chiar daca are o culoare mai deschisa.

Ce ar fi daca auriul va depasi orice alta culoare in designul telefoanelor mobile? Este destul de posibil, mai ales daca utilizatorii vor fi convinsi de puterea pe care o confera aceasta culoare si vor solicita cat mai multe smartphone-uri care au un touchscreen gold.