Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cauti furnizori pentru afacerea ta?

Sa iti alegi furnizorul pentru afacere nu inseamna doar sa scanezi niste liste si sa il bifezi pe acela care iti ofera niste preturi mai atractive. Procesul de selectie presupune mult mai mult de atat, este complex si implica mai multi factori, cum ar fi produse si servicii de calitate, fiabilitate, eficienta, raport calitate – pret rezonabil, timp de livrare. Trebuie sa pui in balanta toatae aceste elemente si la final sa decizi incotro te indrepti. Pentru a lua decizia cea mai buna trebuie sa respecti 2 etape mari si complexe.

Abordeaza o strategie atunci cand selectezi furnizorul

Desigur ca trebuie sa cauti numai acei furnizori ce livreaza produse sau servicii care se potrivesc nevoilor afacerii tale. Deci pentru asta trebuie sa stii de la bun inceput ceea ce doresti sa achizitionezi, si ce doresti sa realizezi prin ceea ce ai cumparat.

Pentru a intelege mai bine, uite un exemplu in acest sens. Daca urmaresti sa iti servesti clientii cu promptitudinte, atunci mai mult ca sigur trebuie sa dai prioritate duratei de livrare a produselor.

Un singur furnizor este mai benefic pentru afacerea ta pentru ca iti va fi mai usor sa tii sub control situatia. Tu la randul tau ii vei oferi exclusivitate, un lucru care iti poate aduce avantaje pe termen lung. La asta se adauga si posibilitatea sa primesti oferte atragatoare, deci un pas in fata pentru tine in detrimentul competitorilor. Desigur, numarul furnizorilor este stabilit de natura si nevoile afacerii tale.

Calitatile pe care trebuie sa le detina un potential furnizor

Un furnizor neserios care te dezamageste are repercusiuni mai serioase decat ai crede. Nu numai tu vei fi cel nemultumit, ci si clientii tai se vor declara nemultumiti de produsele oferite. In mod cert, calitatea trebuie sa fie o prioritate constanta pentru tine, clientii asociaza produsele de calitate indoielnica cu afacerea ta, nicidecum cu furnizorul.

Nu trebuie sa cauti neaparat cele mai mici preturi de pe piata, ci sa gasesti un echilibru satisfacator intre costuri, calitate, promptitudine, incredere si siguranta.

O comunicare eficienta este mai importanta decat ai crede, intrucat este frustrant ca produsele sa nu iti fie livrate la termenul stabilit. Desigur ca acestea trebuie sa corespunda comenzilor facute. Un furnizor bun este un real sprijin pentru succesul afacerii tale, pentru ca iti va oferi in permanenta serviciile cele mai bune.

De ce este Milenium Shopping furnizorul de haine second hand de care ai nevoie pentru afacerea ta?

Daca intentionezi sa iti deschizi un magazin cu haine second hand, inevitabil vei trece prin aceasta etapa. O optiune pe care merita sa o iei in considerare este Milenium Shopping, cu o vechime de peste 10 ani in sortarea, ambalarea si vanzarea de haine second hand online.

Experienta, implicit stabilitatea financiara vorbesc de la sine, deci comenzile vor fi respectate intocmai. Se doreste a incheia  nu o colaborare, ci un parteneriat de durata, din care ambele parti au de castigat. Deci ofera-le prioritate si tu la randu-ti vei primi cele mai bune servicii care iti vor asigura o mai buna vizibilitate si un renume in orasul tau.

Nici nu esti nevoit sa te deplasezi pana la depozit, pentru ca ai posibilitatea sa vizualizezi online lista de produse si ulterior sa completezi formularul in acest sens. Marfa iti va fi livrata la sediu, la termenul specificat in formular.

Pentru mai multe informatii acceseaza pagina oficiala a companiei mileniumshoppping.ro. Tu esti cel care va decide daca ii oferi acestui furnizor sansa sa devina motorul afacerii tale.