Ce tipuri de cercei prefera femeile?

Ce tipuri de cercei prefera femeile?

Exista o multime de tipuri si de modele de bijuterii pe piata, insa cu siguranta, dintre toate acestea, femeile iubesc cel mai mult cerceii. Este firesc acest lucru, in conditiile in care cercerii pot fi purtati pentru a completa atat tinuta din viata de zi cu zi, cat si tinuta eleganta pentru a participa la un eveniment important, cu o pereche de cercei de seara Tricia Design.

Cerceii pot fi purtati si de catre femeile care adopta o tinuta sport, cat si de cele care adopta o tinuta casual sau business. In aceste conditii, este firesc ca femeile sa aiba cercerii, drept bijuterii preferate.

Exista insa si alte tipuri de cercei in afara de cercei de seara Tricia Design, pe care femeile ii poarta cu mare drag, iar in randurile urmatoare veti afla pe scurt despre ce este vorba.

Cercei Halo

Cerceii Halo sunt o alegere uimitoare si complementul perfect pentru un look fantezist sau cotidian. Cerceii Halo contin de obicei o singura piatra pretioasa care este inconjurata de un cerc de diamante sau de o alta piatra pretioasa complementara.

Halo adauga un element de design artistic si accentueaza, de asemenea dimensiunea pietrelor pretioase centrale. Cerceii Halo se gasesc in prezent avand multe forme de piatra centrala, inclusiv piatra rotunda, ovala si printesa.

In plus, elementele halo pot fi de asemenea, combinate cu alte stiluri de cercei pentru a crea cerceii. Cerceii Halo sunt un pic mai ciudati decat stifturile, dar pot fi purtati in fiecare zi, atat de femeile care merg la servici, cat si de femeile care merg la cumparaturi.

Cercei cu picatura

Cerceii cu picatura se agata de obicei sub lobul urechii si pot fi securizati intr-o varietate de moduri. De asemenea, pot varia ca lungime si forma. In varianta sa cea mai clasica, cerceul cu picatura este pur si simplu un cos care tine piatra pretioasa centrala si este fixat cu un suport de parghie.

Alte variante includ o varietate de forme si dimensiuni care sunt tinute pe loc in ureche, cu un carlig sau un suport de sarma franceza. Acest suport echilibreaza greutatea cercelului prin faptul ca carligul trage prin strapungere. Acest lucru ofera o potrivire confortabila, asigurand in acelasi timp ca cercelul este sigur.

Cerceii cu picatura pot avea, de asemenea, mai multe pietre pretioase legate intre ele si pot fi atat de lungi sau scurti pe cat doriti. Acest stil de cercei este cu adevarat versatil si poate fi purtat casual sau formal foarte usor. Datorita variatiei stilurilor, o asemenea pereche de cercei poate reprezenta alegerea ideala pentru a fi oferiti drept cadou unei femei speciale.

Stift

Cerceii solitaire sau cu stift, dupa cum mai sunt acestia cunoscuti, sunt cei mai clasici cercei, si de obicei sunt prevazuti cu o singura piatra pretioasa sau cu un diamant. Piatra este asezata pe un suport metalic gros. Acesti cercei pot fi purtati atat in viata de zi cu zi, cat si pentru a completa tinute elegante pentru evenimente foarte importante.