Ce sa iti alegi? O folie din plastic sau din sticla

Ce sa iti alegi? O folie din plastic sau din sticla

Daca ai pornit pe drum de a cauta o folie sticla Huawei este bine sa stii ca aceste doua materiale anterior mentionate sunt cele mai bune si cele mai comune tipuri din momentul acesta de pe piata. Utilizatorii de telefoane mobile sunt constienti de importanta accesoriilor pentru telefoane in special de importanta foliei. Fie ca este vorba despre carcase, folii, huse sau incarcatoare si baterii toate acestea sunt foarte importante in momentul in care vrei ca telefonul tau sa fie protejat si sa mearga corect.

In momentul in care iti cumperi un iPhone si vrei sa te asiguri ca il poti mentine in cea mai buna stare este important sa alegi pentru el cele mai bune solutii de protectie pentru ca telefonul sa ramana in stare perfecta. Pana la urma ai muncit foarte mult pentru a il cumpara deci trebuie sa te gandesti sa il pastrezi cat mai mult timp. utilizarea foliilor de protectie este una din cele mai interesante metode cu ajutorul careia iti poti proteja dispozitivul de amprente si de zgarieturi.

Dar ce faci in momentul in care iti cade telefonul sau asezi din greseala ceva grue pe telefon. Foliile facute din plastic pot sa protejeze telefonul numai contra zgarieturilor, amprentelor si pragului dar nu pot sa il fereasca de zgarieturi si nici de cazaturi sau de plasarea unor obiecte grele pe suprafata sa.

Ce sunt foliile de protectie facute din sticla intarita

Aceste folii sunt ultimele accesorii legate de telefoanele mobile care sunt foarte populare tocmai pentru ca au o serie de avntaje importante cu care vin la pachet si in primul rand datorita faptului ca ele previn in acelasi timp spargerea ecranelor in momentul in care telefoanele sufera de o cadere accidentala. Sticla este in realitate o sticla mult mai puternica decat ar fi normal tocmai datorita felului in care este realizata.

Aceasta sticla se incalzeste la tempeaturi mari si se raceste repede. In urma procesului de incalzire si racire devine mai puternica comparativ cu cea normala. Datorita modului in care sticla este facuta, aceasta se poate sparge in forme mici dar nu asa cum se intampla cu o sticla normala.

Lucrul acesta face ca telefonul sa fie mult mai simplu de utilizat. De asemenea, un avantaj majot legat de tipul acesta de sticla este reprezentat de rezistenta sporita la caldura. Acest tip de sticla va rezista inclusiv la temperaturi foarte mari si la daune considerabile.

La fel ca si in cazul altor accesorii sunt si avantaje dar si dezavantaje legate de folosirea foliilor de protectie confectionate din sticla. Asa cum am spus si mai sus rezistenta la socuri si la caldura reprezinta in fond doua dintre cele mai importante beneficii ale foliilor de protectie pentru telefoane. Sticla este clar mai sigura si mai buna decat toate celelalte materiale si de asemenea, este foarte important faptul ca protejeaza mult mai bine telefonul, pentru ca nu totul se rezuma la design si ceea ce conteaza cel mai mult este de fapt rezistenta si nivelul de protectie.