Ce reparatii pot fi necesare la un iPhone 6 Plus?

Ce reparatii pot fi necesare la un iPhone 6 Plus?

iPhone 6 Plus a fost asteptat cu sufletul la gura de utilizatori din intreaga lume, iar daca unii s-au declarat multumiti de performanta si designul noului telefon, exista si persoane nemultumite. Smartphone-ul produs de gigantul american se remarca prin designul atractiv, cu margini mai rotunjite decat la modelul iPhone 5S, dar si o grosime mult mai mica, de doar 7.1 mm, spre deosebire de grosimea de doar 7.6mm a predecesorului sau.

Probabil cea mai frecventa reparatie solicitata de posesorii de iPhone 6 Plus consta in cea de inlocuire display iPhone 6. Display-ul poate prezenta pixeli morti sau prea luminosi, cat si anumite linii sau dificultati in iluminare, fiind cazuri in care este iluminat deloc sau foarte slab. La unele persoane pot aparea sectiuni din display care nu sunt afisate sau se pot intampina probleme cu functionarea display-ului in modul landscape.

Alte neplaceri care va determina sa solicitati servicii de inlocuire display iPhone 6 Plus includ blocarea displayului sau faptul ca acesta nu se stinge dupa efectuarea unui apel, cat si faptul ca nu se aprinde dupa finalizarea unui apel sau lipsa de functionare a senzorului de lumina ambientala. In cazul in care display-ului telefonului dumneavoastra va creeaza probleme, cel mai bine este sa apelati la serviciile unui v, precum este www.servicegsm.ro.

Daca bateria este cea defecta, va puteti da seama deoarece bateria nu se incarca prin adaptorul USB sau telefonul indica baterie descarcata si nu raspunde la comenzi. In unele cazuri se poate observa o autonomie scazuta a bateriei sau imposibilitatea de a porni telefonul, chiar daca este conectat la o sursa de alimentare cu energie electrica.

Bineinteles, schimbarea bateriei este mult mai usoara si o puteti face fara sa fie nevoie sa mergeti la un service gsm.

Alte neplaceri care ii pot determina pe utilizatorii de iPhone 6 Plus sa viziteze un service gsm constau in probleme ale touchscreen-ului, care nu raspunde la comenzi sau nu functioneaza multi-touch. Extrem de neplacute sunt problemele de receptie a semnalului, care se pot manifesta prin semnal slab sau modificari ale acestuia indiferent de locatie, cat si prin imposibilitatea de a activa profilul “avion” sau aparitia mesajului “no service” in coltul din stanga sus.

Nu este exclus sa nu va functioneze camera sau sa se comporte ca si cum lentila ar fi acoperita, cat si sa nu focalizeze imaginea sau sa nu existe aplicatia pentru camera. In unele cazuri se poate intampla sa nu functioneze busola, butoanele handsfree sa nu functioneze corespunzator sau sa se nu se poata conecta handsfree pe bluetooth.

Toate acestea probleme sunt cazuri izolate si nu ar trebui sa va impiedice sa achizitionati un iPhone 6 Plus, daca acesta este telefonul pe care vi-l doriti. In plus, defectiunile apar in timp, dupa utilizare, iar uneori exista anumite accidente nedorite, care determina defectarea telefonului.

Telefonele iPhone se numara printre cele mai ravnite smartphone-uri, datorita popularitatii de care se bucura produsele Apple, dar si a designului atractiv si a numeroaselor aplicatii cu care acestea ne incanta.