Ce probleme poti intalni la un iPhone 5s?

Cu siguranta stie toata lumea faptul ca deja a aparut pe piata cel mai asteptat telefon mobil de la Apple, si anume modelul iPhone 8, insa mai sunt si utilizatori de iPhone care detin modele mai vechi.

Un astfel de telefon de la Apple, ar fi modelul iPhone 5s, care in ciuda faptului ca a aparut pe piata de mai mult timp, inca este mai performant decat multe dintre telefoanele care se gasesc acum pe piata, si care apartin altor producatori.

Ei bine, in continuare insa, vom discuta despre problemele pe care le poti intalni atunci cand iti cumperi un asemenea telefon, si pe care ai putea sa le rezolvi de unul singur, fara a mai fi nevoie sa apelezi la un service iPhone.

O prima situatie neplacuta este aceea in care telefonul se supraincalzeste. Desi nu se intampla foarte des acest lucru, sunt totusi situatii in care terminalul se incalzeste foarte mult, iar nivelul bateriei scade foarte rapid.

Acest lucru poate sa fie cauzat de o aplicatie defecta. Ai putea sa resetezi telefonul in aceata privinta, insa nu inainte de a face un backup. In cazul in care problema persista, atunci cu siguranta specialistii in reparatii iPhone vor trebui sa verifice telefonul.

Au fost situatii in care aceste modele de la iPhone au avut probleme cu microfonul, care nu functiona. Mai intai de toate, ar cam trebui sa te asiguri de faptul ca ai indepartat folia protectoare cu care vine telefonul atunci cand este nou. Daca telefonul il folosesti deja de mai mult timp, asigura-te ca nu s-a depus praful in acea zona.

Se pare ca sunt si situatii in care aceste telefoane au senzorii dereglati, insa aceasta problema se pare ca vine de la sistemul de operare invechit. Acum ai posibilitatea de a-ti actualize sistemul de operare iOS la o versiune mai recenta, iar astfel vei putea sa rezolvi problema de unul singur, fara a mai duce terminalul in service.

Alti utilizatori se plang de faptul ca butoanele modelelor iPhone 5 s pe care le detin sunt cu probleme, asa ca fie nu raspund la comenzi, fie au alte probleme. Se pare ca s-ar auzi chiar si anumite sunete ciudate in momentul in care ar fi apasate butoanele. In aceasta situatie, singura solutie viabila pentru remedierea acestei probleme este aceea ca telefonul sa ajunga intr-un service gsm de reparatii pentru terminalele Apple.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar si in momentul in care iti cumperi un dispozitiv de la un producator de top de pe piata, sunt sanse foarte mari ca acesta sa nu functioneze tot timpul la capacitate maxima, sau sa apara anumite defectiuni.

Din fericire, sunt si situatii in care iti poti repara singur telefonul acasa, sau poti remedia aceste defectiuni, insa in cazul in care problema este ceva mai complicata, atunci cu siguranta numai expertii de la un service de reparatii iPhone se pot ocupa de remedierea problemei.

Una peste alta insa, acest model de la iPhone are specificatii tehnice bune, iar pretul sau este destul de mic, tinand cont ca au aparut alte modele mai noi ale acestui brand, asa ca poti sa iti alegi acum un iPhone 5 s la un pret atractiv.