Ce importanta are Page Rank-ul unui site ?

Ce importanta are Page Rank-ul unui site

Cei care se ocupa de procesul de optimizare SEO stiu cat de important este Page Rank-ul. Mai exact, termenul acesta este de fapt o nota acordata de Google, care poate avea valori intr 1 si 10 si care ajuta la o indexare mai rapida si la o crestere a ratei vizibilitatii paginilor.

Este important sa alegi o firma SEO care sa detina site-uri cu un Page Rank mare. Astfel succesul tau este garantat si procesul de optimizare SEO va functiona la un inalt standard.Daca vrei sa iti promovezi afacerea astfel incat sa ai cat mai multi clienti, o firma respectabila care se ocupa de domeniul SEO este firma DanBradu.com. De ce trebuie sa ai incredere in aceasta companie?

Detine peste 100 de site-uri care sunt proprietate personala, ceea ce iti garanteaza faptul ca articolele vor ramane acolo pentru mult timp, are peste 100 de clienti atat la nivel national, cat si international, ceea ce iti garanteaza faptul ca oamenii care alegĀ  DanBradu.com sunt multumiti, articolele scrise sunt de calitate, bine documentate, 100% originale, ceea ce iti garanteaza faptul ca nu risti penalitati de la Google, iar lista ar putea continua.

Daca vrei articole care sa se indexeze bine pe Google, articole publicate pe o multime de site-uri diferite, site-uri cu Page Rank intre 1 si 5, intra pe Danbradu.com. A venit momentul sa faci o alta alegere inteleapta.

Sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le stii in legatura cu Page Rank-ul.

In primul rand este bine de stiut faptul ca sunt doua tipuri de Page Rank, unul intern si unul public. Referitor la cel intern, acesta este de fapt Page
Rank-ul pe care il are o pagina principala a unui site si este actualizat in fiecare zi. Page Rank-ul public este diferit de cel intern, si este actualizat doar de cateva ori pe an.

Cei care se ocupa de optimizarea SEO incearca sa faca tot posibilul pentru a avea un Page Rank cat mai bun, iar acest lucru poate fi facut prin articole unice si bineinteles de calitate. Din moment ce respecti aceste conditii, oamenii vor citi articolele publicate de tine, si prin urmare vei creste in vizualizari, ceea ce este ideal.

Trebuie sa stii faptul ca vechimea unui site influenteaza Page Rank-ul, fapt pentru care iti recomandam sa alegi o firma SEO care are site-uri vechi, cum este firma DanBradu.ro, care are site-uri cu vechime de peste 13 ani. Cu cat site-ul este mai vechi, cu atat va fi mai usor sa ai un Page Rank mai bun.

De asemenea, pantru un Page Rank mare este important de stiut faptul ca backlinkurile vechi trebuie sa ramana pe site pentru cat mai mult timp. Ele sunt asa cum am spus necesare daca vrei sa cresti importanta site-ului.

Un ultim aspect pe care tinem sa-l aducem in discutie face referire la timpul de incarcare al paginii. Acest timp, cu cat este mai mare, cu atat afecteaza mai mult Page Rank-ul, deoarece Google-ul depuncteaza pentru astfel de situatii.

Ia in calcul cele amintite mai sus si fa cea mai buna alegere atunci cand apelezi la o companie SEO.