Ce genti se poarta la inceputul anului 2018?

Ce genti se poarta la inceputul anului 2018?

In momentul in care vine vorba despre accesorii pentru femei, majoritatea doamnelor si domnisoarelor, aleg sa isi indrepte atentia spre genti Dbags, datorita faptului ca aceste genti de dama sunt ideale pentru a le completa tinuta, si pentru a le crea o imagine cat mai placuta.

Asadar, putem spune fara teama de a gresi, ca gentile sunt un accesoriu de baza pentru fiecare femeie, motiv pentru care aceste accesorii se gasesc mereu in portofoliul micilor sau al marilor creatori de moda din intreaga lume.

Referitor la genti, si la creatori de moda, trebuie mentionat faptul ca tendintele modei se schimba in mare parte de la an la an, iar acum cum ne aflam la inceput de an nou, vom discuta putin despre gentile care se poarta in prezent, si care se vor purta in tot acest an 2018.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca gentile din piele au fost la mare cautare si in anii trecuti, si sunt ideale si pentru aceasta perioada in care ne aflam, mai ales datorita faptului ca ele se pot combina perfect cu tinutele de iarna.

Plus de asta, gentile din piele, se pot purta si pe timpul sezonului cald, si de ce nu, trebuie sa si recunoastem faptul ca ele sunt foarte aspectuoase, asa ca este normal ca femeile sa aiba o pasiune pentru aceste genti de dama din piele.

Ei bine, tot la inceput de 2018, se pare ca la mare cautare sunt gentile de tip rucsac. Se pare ca acest tip de genti este indragit de catre o multime de femei, nu doar de la noi din tara, ci din toata lumea.

Tocmai acesta este si principalul motiv datorita caruia, marii creatori de moda de pe toata planeta, au adaugat gentile rucsac in portofoliile lor de creatii.

Datorita faptului ca au un aport estetic deosebit, gentile de tip rucsac se pot purta oricand, indiferent ca ne aflam la inceput de an, sau ca discutam despre sezonul cald. O geanta de tip rucsac este mereu practica, si se poate adapta usor mai multor tinute.

Tot acum, la inceputul anului 2018, un alt tip de genti care se poarta foarte mult, este tipul gentilor sac. Aceste genti, aparent au o forma banala si nu par a fi chiar atat de interesante, insa totusi, sunt la mare cautare in aceasta perioada a anului.

Acest tip de genti, este ideal pentru acele femei care isi doresc sa iasa in evidenta, si care isi doresc sa opteze pentru un stil ceva mai extravagant. Gentile de tip sac sunt practice si incapatoare, si pot sa fie purtate in mai multe stiluri vestimentare, asa ca este evident si motivul pentru care se poarta aceste genti.

Gentile shopper sau mai bine spus, gentile supradimensionale sunt si ele la mare cautare, iar femeile care merg la cumparaturi, trebuie neaparat sa detina astfel de genti, pentru ca sunt si incapatoare, dar au si un aspect estetic de invidiat.

Asadar, acum, la inceputul anului 2018, cam acestea ar fi modelele de genti de dama care se afla la mare cautare, si care sunt in topul preferintelor femeilor.