Ce ar trebui sa faceti ca iPhone-ul dumneavoastra sa aiba o durata de functionare mai lunga?

Ce ar trebui sa faceti ca iPhone-ul dumneavoastra sa aiba o durata de functionare mai lunga?

iPhone a luat amploare atat pe piata de vanzare internatioala cat si in Romania. Luand in calcul ca un asemenea device costa o mica avere, ar trebui sa aveti mare grija.

Pentru o buna functionare a prototipului ar trebui sa urmati sfaturile ce vor fi prezentate in cele ce urmeaza. In cazul in care device-ul a suferit anumite stricaciuni care tin de partea tehnica, cel mai indicat ar fi sa faceti cateva reparatii iPhone.

Cel mai important aspect este acela sa constientizati ca durata de functionare a unui device Apple tine doar de proprietarul acestuia.

Ce ar trebui sa faceti ca device-ul sa functioneze cat mai mult? In primul rand daca nu sunteti atent cu acest dispozitiv, puteti crea pagube foarte mari precum spargerea dispaly-ului sau deteriorarea circuitelor.

De asemenea, multi utilizatori de iPhone  au probleme cu manevrarea acestuia. Asadar, cele mai multe critici sunt legate de design. Multi cumparatori s-au plans de benzile de plastic de pe spatele telefonului deoarece sunt inestetice.

Pentru a evita problemele care ar aparea din cauza designului, utilizatorul de iPhone ar trebui sa fie mult mai atent. Din punct de vedere al designului device-ului iPhone 6 tasta pentru comutarea intre Silent si Normal este amplasata destul de nepotrivit, utilizatorul putand sa apese pe ea in timpul apelurilor vocale sau sa nu mai auda notificarile. Asadar, ar trebui sa va obisnuiti cu telefonul si sa oferiti mai multa atentie elementelor de design, fara a produce stricaciuni.

Daca doriti ca dispozitivul sa functioneze cat mai mult, ar trebui sa achizitionati anumite accesorii precum o folie de protectie, pentru a proteja ecranul tactil, si o husa.

Acestea vor face ca telefonul sa reziste la socuri mecanice si sa ii lungeasca durata de functionare. In cazul in care in telefonul dumneavoasta s-a infiltrat apa, nu ar trebui sa il aprindeti si ar trebui sa il trimiteti cat mai repede intr-un service.

De asemenea, in cazul in care display-ul telefonului dumneavoastra a fost spart, cel mai indicat ar fi sa il trimiteti intr-un service pentru a i se oferi un diagnostic complet. Spre exemplu, Apple iPhone 5, precum alte prototipuri iPhone, este un device foarte rezisent la socuri mecanice si cazaturi.

Daca acesta va suporta socuri mecanice repetate si puternice, anumite parti componente ale telefonului se vor deteriora. Asadar, display-ul unui iPhone 5 se poate sparge din cauza acestor evenimente.

In cazul in care aveti un iPhone care s-a spart in urma unei lovituri sau unui soc mecanic, puteti accesa cu incredere un service unde veti gasi solutii. De obicei echipa dintr-un service lucreaza cu componente Apple de calitate ridicata.

Asadar puteti apela la service-uri cu incredere deoarece piesele sunt preluate exact de la companiile producatoare. Astfel, iPhone-ul dumneavoastra va functiona si va arata exact ca inainte. Rezolutia si culorile se vor pastra, iar rapiditatea ecranului tactil va ramane aceeasi.

De asemenea, inlocuirea unui display iPhone se poate face in maximum 20 de minute, iar in cazul in care produsul nu exista pe stoc puteti lasa telefonul in service pe o durata de timp legala.