Cărucior pentru copii Cybex Gold Balios – Avantajele călătoriei cu copilul tău

Cărucior pentru copii Cybex Gold Balios - Avantajele călătoriei cu copilul tău

Modelul de cărucior pentru copii Cybex Gold Balios 2 în 1 este conceput pentru copii de la naștere până la 4-5 ani, cu o greutate de cel mult 22 kg. Balios este gândit pentru o funcționare convenabilă, cât mai mult posibil. Pentru bebeluși există un coș spațios, un cărucior ergonomic reversibil și o copertină mare XXL.

Pentru părinți avantajele sunt: pliere simplă și compactă, ajustări convenabile și operare ușoară. Căruciorul universal Cybex Gold Balios  este realizat cu un design laconic. A fost creat pentru plimbări plăcute cu toată familia atât în ​​oraș, cât și pentru călătorii.

Landou – caracteristici

 

Blocul de dormit este potrivit pentru bebelușii de la naștere până la aproximativ 7-8 luni (cu greutatea bebelușului până la 9 kg). Este instalat pe rama căruciorului fără adaptoare, iar demontarea se face la fel de ușor.

Mânerul este prevăzut în partea centrală a copertinei pentru a fi ușor de transportat. Landoul are un volum intern mare, laturile înalte și o bază rigidă. Salteaua groasă cu funcție de memorie va oferi bebelușului poziția fiziologică corectă.

Topul saltelei și tapițeria interioară sunt detașabile pentru spălare. Toate țesăturile utilizate în cărucior sunt hipoalergenice și plăcute la atingere și nu vor irita bebelușul.

Copertina este reglabilă prezentând nasturi în interior. Husa pentru picioare se potrivește perfect cu coșul. Un mic rever va proteja copilul de vânt.

Bloc de mers pe jos

 

Blocul de mers pe jos al căruciorului pentru copii Cybex Gold Balios  este conceput pentru copii cu vârsta de până la 4-5 ani. Scaunul spațios și larg, cu spătar înalt, va fi confortabil pentru un copil de orice înălțime.

Unitatea reversibilă este ușoară, ușor de instalat în direcția de deplasare sau orientată spre mamă. Spătarul este coborât cu ajutorul unei pârghii, până într-o poziție complet orizontală.

Blocul de mers este echipat cu două trepte: pentru copii mici și pentru copii mai mari. Tetiera superioară este reglabilă pentru a crește spațiul de dormit. Platformă pentru picioarele copilului în creștere este largă, staționară și realizată din plastic.

Copertina mare XXL din țesătură rezistentă la UV, atunci când este desfăcută, acoperă bebelușul până la picioare.

Nu numai că protejează de soare și de vremea rea, dar și ascunde în mod fiabil copilul de privirile ocazionale ale trecătorilor. O fereastră de vizualizare cu ochiuri este cusută în partea superioară a copertinei și acoperită cu o clapetă din țesătură, oferind control în orice situație.

La Cybex Gold Balios, scaunul este poziționat mai sus pe cadru față de alte cărucioare. Datorită acestei soluții, micul pasager este mai aproape de mamă. Și în cazul vizitării unui restaurant, copilul va putea fi lângă tine la masă (în timp ce se află într-un cărucior la modă).

Responsabile pentru siguranță sunt centurile în cinci puncte și bara de protecție detașabilă.

Șasiu cărucior Balios S Lux

 

Cadrul are un aspect elegant, este durabil și fiabil. Dacă dorești, îl poți instala suplimentar ca un scaun auto de grup 0+ (fiind necesare adaptoare). Și astfel, vei obține un sistem de transport complet pentru orice călătorie.

Părinții pot avea orice înălțime, deoarece vor acționa confortabil căruciorul, datorită mânerului telescopic. Structura poate fi pliată cu o singură mână, și atunci când este pliat, căruciorul devine foarte compact.