Care sunt caracteristicile sistemului de operare iOS 8?

Care sunt caracteristicile sistemului de operare iOS 8?

Utilizatorii de telefoane Apple se pot bucura de iOS8, care vine preinstalat pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar este compatibil si cu alte telefoane. Asadar, daca sunteti posesorul unui telefon lansat inainte de iPhone 6, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece este posibil sa va puteti instala noul sistem de operare.

Telefoanele companiei americane sunt apreciate pentru functionalitate si design. Daca va cumparati niste huse Apple, va asigurati ca acestea se vor mentine intr-o stare foarte buna si le puteti proteja impotriva zgarieturilor mult mai usor. Astfel, puteti vizita site-ul www.magazingsm.ro, pentru a alege cele mai potrivite modele de huse iPhone pentru telefoanele dumneavoastra.

iOS8 este compatibil cu telefoanele iPhone 4, iPhone 5, 5c si iPhone 5s. De asemenea, poate fi instalat pe tabletele iPad 2, iPad 3 si iPad4, cat si pe iPad si iPad mini. De ce sa instalati noul sistem de operare Apple? Pot exista mai multe motive care sa va determine sa va orientati catre iOS8. Spre exemplu, notificarile sunt mult mai bune, iar din meniul dedicat si din lock screen veti putea raspunde la mesaje.

Totodata, deasupra aplicatiilor veti avea un camp Favorites, care va permite sa sunati pe cineva sau sa ii trimiteti mesaje, fara sa deschideti o aplicatie dedicata. O imbunatatire se poate observa si la aplicatia de email, care este inspirata de la Mailbox.

Toate acestea pot parea detalii lipsite de semnificatie, dar fiecare aspect conteaza atunci cand doriti sa va bucurati de o utilizare cat mai confortabila. Este posibil sa fiti multumiti de aplicatia Photos, care dispune de unelte de procesare foto din iPhoto.

Cu siguranta nu se poate spune daca acest sistem de operare este mai bun decat Android. Poate fi un sistem de operare potrivit pentru dumneavoastra, dar depinde si de preferintele pe care le aveti. Pentru unii utilizatori, Android ofera aproape tot ceea ce isi doresc, dar pentru altii, nimic nu se compara cu sistemul de operare al dispozitivelor mobile Apple.

Pe piata telefoanelor mobile a fost lansat un telefon care foloseste sistemul de operare Ubuntu, motiv pentru care oferta este una cat mai diversificata. In luna martie sau in luna aprilie se asteapta lansarea pe piata a telefonului Samsung Galaxy S6. Inca nu se cunosc foarte multe detalii despre acest telefon, dar este posibil sa impresioneze atat prin caracteristicile sale tehnice, cat si prin design.

Cat despre noul iPhone, acesta s-a remarcat prin design, cu spatele realizat din aluminiu, dar si prin faptul ca este un telefon subtire si placut la atingere. Sticla este foarte bine realizata si este usor curbata la margini, iar cat despre functiile sale, este un telefon care reuseste sa faca multi utilizatori fericiti.

Nu putem decat sa asteptam alte lansari de telefoane din partea producatorilor de profil, iar pana atunci ne putem bucura de cele mai bune modele de pe piata din intreaga lume. Indiferent ca v-a facut cu ochiul noul telefon Ubuntu lansat prin colaborarea companiei Canonical cu BQ sau doriti sa ramaneti fideli telefoanelor Apple si a celor cu Android, esential este sa utilizati dispozitivele care sa va multumeasca.