Care sunt avantajele unei baterii externe?

Noi va recomandam sa cumparati o baterie externa Nokia pentru a obtine cele mai bune rezultate. Unele baterii externe sunt foarte mici. Doar aruncati o privire la Anker PowerCore Slim. Nu numai ca este capabil sa incarce 2 telefoane, dar design-ul detine functia cu capacitatea de a stivui smartphone-urile dvs. deasupra bancilor de putere, astfel incat sa puteti utiliza smartphone-urile confortabil in timpul incarcarii.

Banci de putere cu multe porturi de incarcare

Incarcatoarele portabile sunt practic la acelasi nivel cu incarcatoarele de perete USB, ceea ce inseamna ca puteti incarca mai multe dispozitive in acelasi timp, asa cum am mentionat si mai devreme in acest post.

Daca aveti nevoie de un dispozitiv incarcat, atunci acest lucru este posibil. Daca aveti nevoie de o incarcare de pana la 6 dispozitive simultan, atunci acest lucru este posibil la  cateva banci de putere.

Rezistente la apa, rezistente la praf si rezistente la socuri

Multi dintre noi se tem ca bancile noastre de putere si, desigur, telefoanele inteligente se vor deteriora daca se scufunda sau daca vor cadea.

Cu toate acestea, aceasta teama poate fi eliminata si practic nu exista pentru unele incarcatoare portabile care sunt intr-adevar impermeabile la apa, rezistente la socuri si praf. Aceste tipuri de banci puternice de putere sunt destinate, in principal, celor care intra in salbaticie, deoarece merg pe drumetii sau in camping unde totul este posibil si unde le este greu sau chiar imposibil sa se fereasca de apa.

Multi oameni asteapta pana cand nu au baterie deloc si abia atunci folosesc un incarcator portabil. In cazul in care cautati  puncte de vanzare in cafenele sau apelati frenetic prietenii dvs. inainte atunci cand telefonul se descarca inseamna clar ca aveti nevoie de o baterie externa. De ce sa asteptati pana cand sunteti blocat intr-o situatie fara iesire pentru a obtine un incarcator portabil? Fii pregatit inainte de a fi prea tarziu.

Incarcatoarele portabile asigura protectie

Daca telefonul dvs. moare si cineva ar trebui sa va contacteze, ce se va intampla? Daca sunteti urmarit pe drumul de acasa pe timp de noapte si nu aveti nicio baterie ramasa pe dispozitiv, cum veti apela pentru ajutor? Nu o veti face. A nu avea un telefon mobil incarcat v-ar putea pune viata in pericol.

Companiile de telefonie mobila furnizeaza statistici privind durata de viata a bateriei, insa aceste statistici nu par a fi exacte. Impartiti durata de viata a bateriei in doua, si oricum acumulatorul telefonului nu dureaza atat de mult. Telefoanele devin mai subtiri, dar tot mai puternice. Si puterea necesita energie. Energia pe care telefoanele nu o au, dar incarcatoarele portabile o fac.

Zendure ofera mai multe dimensiuni de incarcatoare portabile pentru a se potrivi nevoilor dvs. Daca aveti nevoie de un incarcator mai mic care se potriveste in buzunar, incarcatorul portabil A1 sau bateria externa A2 sunt optiuni excelente.

Daca aveti nevoie de o capacitate mai mare de incarcare in incarcatorul dvs. portabil, incercati banca de alimentare A8 QC cu un acumulator de 26.800 mAh sau bateria externa A5. Aveti nevoie de ceva de mijloc? Incercati bateria portabila A3.