Carcase de iPhone care fac mai mult decat sa-ti protejeze telefonul

Carcase de iPhone care fac mai mult decat sa-ti protejeze telefonul

Carcasele de iPhone sunt foarte diverse, daca verifici un magazin online, vei gasi probabil zeci sau sute de modele, toate concepute pe cateva design-uri de baza. Cauti carcasa telefon la un pret bun? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

In ceea ce priveste optiunile, originalitatea nu prea ne da pe spate. A gasi o carcasa de iPhone unica, este o provocare in ziua de azi, asa ca vrem in acest articol sa va dam cateva exemple de carcase, care pot face mai mult pentru iPhone-ul vostru, decat sa-l protejeze.

iGlaze ION de la Moshi.

Carcasele cu baterie pentru device-urile Apple, au uneori design-uri ciudate, care nu le fac prea dorite de utilizatori. Oferta celor de la Moshi si anume carcasa iGlaze ION la pretul de 99 de dolari, vine cu o abordare diferita din acest punct de vedere.

Aceasta carcasa are capacitatea de a pastra intact form-factor-ul unui iPhone, adaugand putin la lungimea acestuia, nu la grosime. Aceasta carcasa este compusa de fapt din doua parti: prima se ataseaza la telefon ca oricare alta carcasa, in timp ce a doua (care contine si bateria) face un slide pe carcasa principala, imbinandu-se perfect.

Daca nu ai neaparat nevoie de baterie in plus, poti renunta la aceasta parte a carcasei si ramai doar cu cea principala, care asigura protectia iPhone-ului.

Atunci cand ai nevoie de baterie in plus, poti introduce cea de-a doua parte a carcasei, executand un slide pe cea principala si vei avea la dispozitie mai multi mAh (miliamperi), care te vor ajuta sa ai o autonomie mai buna.

Speck CandyShell.

Speck este un brand foarte cunoscut atunci cand vine vorba despre carcasele de iPhone, iar modelul Candyshell Card Case disponibil la 40 de dolari, este una dintre cele mai bune oferte ale acestei companii. Carcasa este construita din doua straturi (este dual layer), la interior avand un strat de cauciuc protector, care are capacitatea de a mentine in siguranta telefonul, mai ales in caz de socuri.

Stratul de la exterior este construit dintr-un plastic dur, care adauga durabilitate in cazul in care va scapa telefonul din mana. Carcasa dispune de loc de depozitare pentru carduri si bancnote, acestea putand fi introduse si scoase foarte usor, folosind o singura mana.

Daca pentru voi este foarte important si pretul si nu aveti nevoie de baterie suplimentara, Speck CandyShell este o carcasa ce merita luata in considerare, oferind aceeasi protectie ca iGlaze ION a celor de la Mushi, dar la jumatate din pret.

Zagg.

La un pret de 60 de dolari, aceasta carcasa adauga o boxa (speaker) pe standardul Bluetooth, care va poate imbunatati substantial output-ul sonor al iPhone-ului.

Speaker-ul are capacitatea de a amplifica sonor call-urile, muzica si fisierele video, dar are inclusa si o baterie de 1800 mAh care alimenteaza boxa si poate fi folosita pe post de back-up power in cazul in care bateria principala a telefonului este pe terminate.

De asemenea, aceasta carcasa vine cu o protectie destul de buna, atat pentru partea frontala cat si pentru partea din spate a telefonului.