Calitatea unui brad artificial si avantajele sale

Calitatea unui brad artificial si avantajele sale

Cumpararea unor brazi de Craciun artificiali nu este banala, vrei sa dureze in timp si, prin urmare, sa il poti folosi de la un an la altul. Este important nu numai sa cauti cel mai mic pret, ci si cea mai buna valoare pentru bani, in functie de durata in care vei putea pastra copacul.

S-ar putea sa alegi unul care sa reprezinte cel mai bine adevaratul brad al padurilor noastre.

Cele 6 puncte cheie de verificat inainte de a cumpara un brad artificial

 • Arborele nu trebuie sa-si piarda acele .
 • Arborele artificial trebuie sa aiba suficiente ramuri pentru a imita in cel mai bun caz un brad natural.
 • Acele trebuie sa fie in numar mare, astfel incat sa nu ai un brad subred, care apoi isi pierde tot farmecul.
 • Piciorul trebuie sa fie suficient de puternic pentru a nu-ti ridica bradul in fiecare dimineata sau pentru a nu avea un copac asemanator cu Turnul inclinat din Pisa.
 • Ramurile si crengutele ar trebui sa fie suficient de puternice pentru a nu se indoi la instalarea primei ghirlande.
 • Arborele din plastic trebuie sa aiba un aspect captusit, dens si armonios .

Retine ca, pentru aceeasi gama de preturi, poti achizitiona un brad artificial de ultima generatie, dar de dimensiuni mai mici.

Cele 5 avantaje ale arborelui artificial

Desigur, un brad din plastic nu are acelasi farmec ca un brad Nordmann, un nobilis sau chiar un molid, totusi i se atribuie mai multe avantaje.

 • Nu-si pierde acele.
 • Poate fi stocat cu usurinta in cutia originala prin simpla pliere a ramurilor in sus.
 • Economic, il cumperi o singura data.
 • Exista in multe modele si se adapteaza la toate decoratiunile.
 • Usor de asamblat si demontat.

Un copac artificial care imita un copac natural

Pentru a-ti face bradul mai real ca niciodata, exista parfumuri de camera  care degaja mirosul de brad de padure  si pentru un realism mai mare, poti, de asemenea, aseza bradul intr-o oala suficient de mare pentru a contine piciorul si capacul cu pamant .

Arborele artificial pentru exterior

Daca doresti sa il pui afara, este posibil ca unele sa fie tratate cu o solutie hidrofuga care le permite sa reziste la umiditate, altele sunt ignifuge pentru a le pune langa o sursa de caldura.

Nu mergeti pe 4 cai, un brad artificial ieftin va fi oribil. Daca esti in cautarea unui brad artificial care sa arate ca unul real, va trebui sa pui mana in portofel si sa nu plangi dupa copacul artificial de mai putin de 50 lei.

La acest pret, veti avea doar o imitatie palida a unui brad real, un plastic verde acumulat, dezvelit si chel. La intrebarea: „Cum sa alegi un frumos brad artificial?” este realist sa raspunzi: „Platind pretul pentru el.”

Ca orice produs, un brad din plastic de buna calitate nu este ieftin. Daca vei compara preturile arborilor artificiali cu cel al arbori naturali, vei observa rapid ca achizitionarea unui brad de Craciun artificial se plateste pentru sine in cativa ani.