Botosaneanul – citeste aici stirile care te intereseaza cu adevarat

Zilnic suntem inconjurati de informatie, mai mult sau mai putin buna. Desi surse de informare sunt multe, totusi ramane la latitudinea noastra ce selectam pentru a si retine. Trebuie sa fim constienti ca exista numeroase stiri false sau exagerate, ori informatii care nu au nici un scop educativ, deci sunt de evitat.

Oamenii rationali si cu destula educatie vor sti sa faca diferenta intre informatiile care sunt bune sau nu. Insa, problema apare la restul populatiei, naiva si usor influentabila, ce va raspandi in continuare aceste informatii. Un site de stiri responsabil, unde citesti stiri veridice, bazate pe fapte concrete, este Botosaneanul.

Iata ce poti citi aici

Botosaneanul nu se teme sa ii puna in lumina pe cei ce fac lucruri imorale in intuneric. Aici vei gasi tot felul de anchete facute asupra oamenilor corupti din politica si institutii publice. Se pot citi aici stiri generale din orasul Botosani, insa si cele de la nivel national.

Cititorii pot gasi aici informatii utile precum locuri de munca daca sunt interesati de unul, pot afla cursul valutar si isi pot citi chiar si horoscopul. Aici se regasesc categorii precum stirea zilei, dar si de breaking news, unde articolele sunt despre tragediile recente petrecute, precum accidente de masina, inundatii, morti tragice ale unor persoane si multe altele.

Conform Botosaneanul, multi dintre locuitorii acestui oras s-au trezit cu dosare penale trimise in plic deoarece au mintit in timpul lockdown-ului de anul trecut intre 16 martie si 15 mai. Numai persoanele care aveau serviciu si care aveau nevoi medicale puteau iesi din casa. Cei ce munceau aveau declaratii asumate de angajator.

Se pare ca unii nu prea erau angajati, iar sesizarile cu privire la suspiciuni le-au facut politistii rutieri. Acum acestia au facut schimb de informatii cu ITM si au constatat ca multe dintre aceste declaratii au fost completate cu date false. Firmele respective nu au recunoscut persoanele care pretindeau ca sunt salariati de ai lor. In cele din urma, dosarele penale au fost inaintate catre unitatea de parchet competenta.

Cititorii pot gasi aici o varietate de categorii din care pot citi cum ar fi social, politic, sanatate, invatamant, sport, imobiliare, administratie, servicii publice si multe altele. Citeste articole redactate in mod profesional, atat despre oamenii corupti, cat si despre cei ce au devenit o mandrie a Botosaniului. Fii la curent zilnic cu ce se intampla in acest oras, dar si in restul tarii, accesand botosaneanul.ro.