Avem nevoie de acumulator extern?

Avem nevoie de acumulator extern?

In ultimii ani, telefonia mobila a luat un avans tehnologic extrem de mare. De la telefoanele mobile din anii 90 s-a ajuns astazi la adevarate smartphone-uri care difera foarte mult nu numai ca design ci si ca performante si aplicatii fata de primele.

Vorbim despre faptul ca aceste telefoane de ultima generatie au nevoie de energie mult mai mare decat in cazul telefoanelor mobile clasice, avand ecranul mult mai mare si mult mai multe aplicatii care necesita un consum foarte mare. Este important de vazut ce se poate face in aceste conditii.

Bineinteles ca este important ca sa achizitionati un smartphone cu o baterie foarte puternica care sa va mentina telefonul destul de mult in stare de functionare, dar puteti in acelasi timp sa nu activati acele aplicatii care nu va sunt cu adevarat necesare si care va consuma foarte multa energie.

O alta solutie pentru a mentine cat mai mult perioada intre doua incarcari a smartphone-ului este reprezentata de un acumulator extern. Acesta a devenit in ultimii ani indispensabil in conditiile in care o baterie de telefon poate rezisrta uneori chiar mai putin de o zi. Folosirea acestui acumulator duce automat la prelungirea duratei de folosire a smartphone-ului chiar si cu 30-40 de ore, ceea ce in zilele noastre inseamna extrem de mult.

La nivel mondial exista numeroase companii care produc acesti acumulatori externi. Marii producatori de telefoane mobile s-au gandit sa produca acesti acumulatori special pentru modelele lor de telefoane, dar exista si produse fabricate de catre companii care realizeaza doar acest gen de produse. Magazinele gsm comercializeaza foarte multe accesorii pentru telefoanele mobile printre care si aceste baterii externe.

Dintre numeroasele magazine gsm care comercializeaza acesti acumulatori se remarca in mod deosebit Telefoane gsm. Aici veti gasi numerosi acumulatori externi de la cele mai cunoscute branduri. Sunt comercializati prin Telefoane gsm acumulatori externi de la Samsung, iPhone, HTC, Blackberry, Sony, Nokia, LG, Huawei, Siemens, etc.

Este foarte important de precizat ca Telefoane gsm ofera aceste produse la preturi avantajoase in raport cu alte firme concurente. Bineinteles ca exista in anumite situatii si promotii care contribuie din plin la atragerea clientilor spre achizitionarea acestor produse de la Telefoane gsm. Important este ca acesti acumulatori sa fie accesibili, ca pret si totodata sa fie destul de puternici pentru a face fata consumului suplimentar de energie de la un smartphone.

Dintre acesti acumulatori externi comercializati prin Telefoane gsm trebuie retinuti cativa: acumulatorul extern pentru iPhone 5S de 3000 mAh, Samsung Galaxy S6 Edge de 2600 de mAh, Samsung Galaxy Note 4 de 10.000 de mAh, Samsung Galaxy Note 3 de 10.000 mAh, Nokia Lumia 530, de 2600 mAh, HTC One, de 2600 mAh, iPhone 6s Plus de 10.000 mAh, Nokia Lumia 830 de 10.000 mAh.

Toti acesti acumulatori externi sunt comercializati la preturi avantajoase plecand de la preturi mai mici in cazul celor cu o putere mult mai mica si ajungand la preturi considerabil mai mari in cazul celor cu putere de 10.000 mAh. Recomandarea este sa va cumparati neaparat un acumulator extern de la Telefoane gsm.