Avantajul de a te muta într-un apartament nou

Nimic nu se compară cu senzația de a te muta în casă nouă, în care să îți pui în aplicare idealurile, visurile.

Cumpărarea unei locuințe este, pentru cei mai mulți dintre noi, șansa de a începe o viață nouă, de a fi stăpân pe propriile picioare, cum se spune, în care să nu mai depinzi de fluctuațiile de pe piața chiriilor și nici de pretențiile, uneori exagerate, ale proprietarului.

Din acest motiv, cumpărarea unei locuințe putem sune că este idealul de viață al oricărui tânăr sau persoane aflate la început de drum.

Prin urmare, dacă ești în căutare de apartamente noi în Brașov sau în oricare altă parte a țării, trebuie să știi care sunt avantajele pe care le ai în achiziția unei locuințe nou construite și una veche, cel mai probabil de pe timpul regimului comunist.

Design și dotări moderne

Printre avantajele pe care le găsești la apartamente noi Brașov se numără, în primul rând, designul modern și concepția care diferă total de tipul vechilor locuințe din epocile trecute.

Este de-ajuns să ne aducem aminte doar de locuințele construite înainte de Revoluție, în care camerele erau mici și înghesuite, de multe ori acestea trecând din una în alta, asemenea unor vagoane de tren sau containere muncitorești.

În fond, unii spun că aceasta este și explicația pentru care apartamentele de tip vechi au fost astfel construite, ele bazându-se pe ascensiunea cartierelor muncitorești. Când vorbim de apartamente de vanzare Brasov însă, lucrurile se schimbă radical.

Acestea sunt concepute după cele mai noi standarde de confort, iar viitorul proprietar are posibilitatea de a-și alege gresia, faianța și chiar mobilierul de bucătărie sau baie. Prin urmare, la apartamentele noi vorbim despre completarea unui vis și nu doar asigurarea unei necesități locative de moment.

Mai mult, ești scutit de necazurile provocate de izolația proastă de pe bloc sau a pierderilor de căldură prin pereți, întrucât acestea beneficiază de sisteme de hidro și termoizolație moderne. Mai mult instalațiile noi și sistemele de contorizare moderne fac ca pierderile de apă și de energie să fie minime, ca să nu mai spunem de confortul oferit de acestea.

Ai ocazia să îți alegi vecinii

Iar dacă la apartamentele vechi poți spune că nu faci altceva decât să continui traiul la comun alături de persoane necunoscute și de vârsta a treia, de obicei, în apartamentele noi, unele achiziționate prin programul „Prima Casă” ori alte sisteme de creditare, poți să îți alegi vecinii la propriu, întrucât știi din start cam ce categorie de persoane va locui lângă tine.

Locuri de parcare prevăzute în proiect

Nu în ultimul rând, când vorbim de apartamente noi Brașov, acestea vin la pachet cu o serie întreagă de facilități. Primul dintre ele constă în amplasamentul securizat, prin care poți fi aproape sigur că nu va fi invadat de persoane străine sau de oameni ai străzii.

De asemenea, unele ansambluri rezidențiale beneficiază de sistem propriu de salubrizare, în vreme ce spațiile de parcare sunt incluse în preț. Iar la modul în care s-au înmulțit autoturismele în ultima perioadă, acesta este chiar un câștig.