Avantajele utilizarii usilor industriale cu actiune rapida

Avantajele utilizarii usilor industriale cu actiune rapida

O fabrica sau un depozit sunt de obicei echipate cu usi de pana la 5.2 m inaltime si 4 m latime, ele fiind special gandite pentru a permite accesul vehiculelor de marfa. Daca traficul este foarte intens, necesitatea manevrarii cat mai rapida si mai facila a usilor este vitala pentru buna activitate. In acest sens, usile industriale cu actiune rapida sunt o alegere cat se poata de inspirata, aducand multe avantaje.

Deschidere si inchidere de mare viteza

In zonele cu trafic mare este absolut vital ca usile sa se inchida sau sa se deschida cat mai repede. Astfel se asigura desfasurarea fara probleme a activitatii si traficul nu este blocat. Putem chiar spune ca usile industriale cu actiune rapida sunt obligatorii, si ele ar trebui sa fie dotate cu sisteme fluente de rulare la o viteza de 2.5 m/s – astfel putem fii siguri ca totul functioneaza cat mai bine posibil.

Sunt dotate cu functionalitatea de auto-reparare

Usile industriale cu actiune rapida pot fi deteriorate in urma accidentelor, in special in zonele cu trafic mare. De aceea ele sunt prevazuta cu facilitate de auto-reparare, astfel incat orice stricaciune aparuta in urma coliziunii cu un camion, a unui motostivuitor sau a masinilor cu viteza mare, sa fie corectata cat mai repede. Totodata ele se sigileaza automat pentru a economisi timp si bani cu remedierea daunelor cuzate de un impact.

Ideale pentru industria alimentara

Unele usi cu actiune rapida sunt special concepute pentru industria alimentara, fiid prevazute cu sisteme de auto-spalare cu jet si prevenind astfel contaminarea. In plus, viteza cu care se deschid sau se inchid ocntribuie la pastrarea temperaturii constante pentru alimente si la transportul cat mai facil al acestora.

Ideale pentru deschiderile mari

Daca aveti o zona larga care necesita deschiderea si inchiderea rapida, usile industriale cu actiune rapida sunt ideale. Pot fi concepute pentru a se potrivi la inaltimi de pana la 20 m si sunt perfecte pentru masinile mari care trebuie sa intre si sa iasa fara a perturba traficul.

Perfecte pentru depozite frigorifice

Usile industriale cu actiune rapida sunt perfecte pentru depozitele reci, datorita faptului ca au viteza la inchidere si la deschidere, ceea ce este vital pentru pastrarea aerului rece si reducerea pierderilor. De asemenea, ele pot fi prevazute cu sisteme de incalzire incorporate in zona ferestrelor pentru a nu permite colectarea ghetei.

Reduc consumul energetic

Usile industriale cu actiune rapida sunt recunsocute pentru fapul ca reduc pierderea de caldura, ajuta la gestionarea ambientului si, impreuna cu restul izolatiilor cladirii, reduc facturile inregistrate cu energia sau combustibilul. Mai mult, datorita vitezei cu care se deschid sau se inchid, ele asigura fluidizarea activitatii si reducerea timpilor de intrerupere sau de asteptare.

Cresc securitatea cladirii

Un alt avantaj al usilor industriale cu actiue rapida este acela ca ofera iesiri de urgenta sigure, crescand considerabil securitatea imobilului. Totodata, ele asigura si o fereastra, ceea ce poate contribui la controlul accesului in cladire. Mai mult, ele permit accesul controlat 24 de ore, 7 zile pe saptamana si pot fi ignifuge, deci pot asigura protectie suplimentara in cazul unui incendiu.

Toate avantajele de mai sus vin in sprijinul afacerii tale. Cu cat esti mai ocupat, cu atat necesitatea usilor industriale cu actiune rapida este mai mare. Pentru usi industriale pret bun poti accesa chiar acum site-ul.