Avantajele folosirii de roti si role Tente la dispozitivele de transport marfa

Transportul marfurilor dintr-un loc in altul reprezinta astazi una dintre cele mai mari provocari pentru companiile care se bazeaza pe comertul cu amanuntul si nu numai. Astfel, daca este sa privin la marile magazine sau hipermarketuri, nu stim cum ar functiona fara niste carucioare cu roti si role adecvate, cu ajutorul carora manipulatorii sa se poata deplasa cu usurinta.

De asemenea, nimeni nu si-a pus problema ce pierderi ar insemna pentru o companie sa blocheze un raion intreg din cauza unui carucior defect, care nu mai vrea sa se deplaseze sau s-a defectat subit. In astfel de cazuri, identificarea de solutii logistice adecvate reprezinta diferenta dintre profit si pierdere.

De asemenea, trebuie avuta in vedere si concurenta acerba din acest domeniu, in care a fi primul nu mai este demult o simpla provocare de orgoliu, ci un avantaj care se traduce in bani. Din acest punct de vedere, comerciantii si nu numai au astazi la dispozitie sistemele de roti poliamida tente, capabile sa satisfaca si cele mai exigente pretentii.

Role tente de incarcatura mare

Un prim avantaj al rolelor tente este acela ca suporta o incarcatura suficient de mare, adecvata volumului de marfuri pe care dorim sa il transportam. Acest lucru nu inseamna doar o rezistenta sporita din punct de vedere al constructiei, ci si folosirea unor materiale atent studiate, de o companie care se ocupa deja de acest lucru de cateva zeci de ani.

De asemenea, trebuie cuantificat si avantajul economic al folosirii unor sisteme de roti si role de incarcatura mare, care scuteste astfel manipulatorul de drumuri in plus sau chiar aduce beneficii in buzunarul antreprenorilor, care reduc cheltuielile cu forta de munca.

Prin urmare, in loc sa angajezi o armata de angajati care sa faca acelasi lucru intr-un interval de timp rezonabil. Ori, prin apelarea la roti si role Tente, poti reduce atat timpul de lucru, cat si numarul manipulatorilor de marfuri, capabili sa indeplineasca aceasta sarcina.

Pliabile pe orice dispozitiv

Nu in ultimul rand, trebuie spus ca sistemele de roti si role tente se pliaza pe orice dispozitiv de transport si manipulare a marfurilor. Indiferent ca vorbim despre un simplu cos de cumparaturi sau de un carucior de marfa de cateva sute de kilograme, sistemele de role tente isi gasesc perfect locul pe acestea.

Cele mai noi tehnologii in domeniu sunt astazi puse in slujba antreprenorilor, prin sisteme de roti si role de toate dimensiunile si extrem de versatile.