Aspecte ale alegerii chiuvetelor pentru saloanele de coafura

Confortul unui salon de infrumusetare se exprima in frumusetea si atractivitatea designului sau, confortul mobilierului, precum si in calitatea, ergonomia si functionalitatea echipamentelor.

Vorbim despre meseriile maestrilor. Calitatea si viteza serviciilor depind de confortul si ergonomia acestora. Chiuveta mobila a unui coafor este unul dintre cele mai stralucitoare exemple de echipamente de salon care sunt supuse unor astfel de cerinte.

Serviciile unui hair-stylist sunt intotdeauna la cea mai mare cerere in randul clientilor saloanelor de infrumusetare. Iar majoritatea actiunilor, precum vopsirea, coafarea sau ondularea, se fac cu spalarea obligatorie a capului. Datorita faptului ca pe piata au aparut multe modele functionale, convenabile, echipate cu instalatii sanitare de inalta calitate, exista multe variante dintre care sa alegeti. Sa vedem cum sa facem aceasta alegere cel mai bine.

Care sunt aspectele alegerii unei chiuvete bune?

  1. Calitatea materialului. Chiuvetele ceramice la prima vedere par a fi cele mai fiabile si durabile. Dar daca ceramica este de proasta calitate, atunci o astfel de chiuveta poate esua cu usurinta, ceea ce duce la costuri inutile.
  2. Caracteristicile chiuvetei:

– Adancime. Pentru a face cat mai convenabil lucrul cu parul, chiuveta nu trebuie sa fie foarte adanca. Si chiuvetele excesiv de putin adanci vor face ca stropii de apa sa cada constant pe obiectele invecinate.

– Latime. O chiuveta convenabila are o latime de aproximativ 1 m. Daca acest indicator este mai mare, chiuveta ocupa mult spatiu, iar daca este mai mica, munca maestrului devine mai dificila.

  1. Prezenta pieselor cromate. Retineti ca, cotierele cromate arata elegant si frumos, dar nu ofera niciun confort.
  2. Marca. Aveti incredere numai in producatorii ale caror produse sunt bine cunoscute dvs. Sau in partenerii dvs. La urma urmei, firmele cu inalta autoritate nu isi pot permite vanzarea unor produse de proasta calitate si ofera, de asemenea, o perioada lunga de garantie pentru toate bunurile.
  3. Pret. O chiuveta de coafor, care se remarca prin calitate inalta, usurinta in utilizare si confort pentru client, nu poate fi ieftina. Asa ca nu urmariti pretul super mic.

 

Scaun pentru spalat parul

Acordati atentie scaunului – din ce material este realizat, daca inaltimea acestuia poate fi reglata si alte detalii.

Tapiteria scaunului poate fi din piele naturala, ceea ce creste semnificativ costul acestuia. O solutie mai accesibila ar fi un scaun din piele rezistenta. De exemplu, unele scaune se remarca printr-un design confortabil, modern, iar tapiteria, desi nu este din piele reala, este placuta la atingere si destul de rezistenta.

Pentru un confort sporit al clientilor, este mai potrivit un scaun usor cu spatar si cotiere anatomice. Scaunele tari, in culori luminoase, cu cotiere metalice ondulate arata neobisnuit si se potrivesc bine in interioare de mansarda, moderne si postmoderne. Dar, in acelasi timp, absenta cotierelor moi si late va duce la faptul ca in timpul procedurilor lungi clientul isi va muta mainile inainte si inapoi, nestiind unde sa le puna. Cotierele ar trebui sa fie, de asemenea, putin mai sus decat scaunul.

In concluzie, luati in considerare mai multe detalii in momentul in care decideti sa achizitionati o chiuveta de coafura, alaturi de un scaun alaturi de aceasta. Ganditi-va atat la bugetul dumneavoastra, cat si la calitate si la confortul clientilor dvs.