Ambalaje de unica folosinta, biodegradabile sunt disponibile la Snick Ambalaje

Pentru cei care activeaza in domeniul Horeca ambalajele fac parte din lista de consumabile de care au nevoie in orice moment. Mai ales daca restaurantul in cauza, pizzeria sau o alta locatie de acest gen ofera si serviciul de delivery. Ambalajele de unica folosinta trebuie sa fie biodegradabile – conform legii in vigoare – si rezistente.

Snick Ambalaje este un furnizor pe aceasta nisa, recunoscut pentru promptitudinea de care da dovada in a onora fiecare comanda. Livreaza rapid, oriunde in tara, orice din gama sa de produse disponibile. Vorbim despre sacose, prosoape, pungi, pahare sau farfurii, caserole, tacamuri sau alte accesorii, pentru ca toate acestea fac parte din portofoliul de produse ce pot fi comandate de la acest furnizor.

Ambalajele de calitate, baza unei experiente culinare fara egal

Responsabilitatea celor din domeniu de a alege o gama variata de ambalaje, dar si corespunzatoare cu meniul servit este cea care dicteaza si satisfactia clientului. Cu totii am fost la un moment dat clienti ai unei cafenele sau pizzerii. Fie ca am servit in locatie sau am preferat produsele to-go, ambalajele au fost imediat remarcate. Cu atat mai mult, daca nu erau ce trebuie pentru meniul comandat.

Un ambalaj prea mare pentru cantitatea de produs sau chiar mai mic decat ar trebui, un ambalaj ce se deterioreaza prea repede nu este placut. Orice problema de acest gen inseamna o calitate scazuta a produsului final servit, o dezamagire pentru client si in cele din urma o nota decisiva de a nu mai reveni in acea locatie.

Intelegem pe deplin, deci, ca ambalajele joaca un rol crucial, implicit cand vine vorba de prezentarea si promovarea unui brand. Cei de la Snick Ambalaje au si oferte de ambalaje simple, clasice sau colorate, ce pot fi personalizate.

Promotii pentru toata lumea

Snick Ambalaje ofera discount celor care decid sa comande. In functie de valoarea acesteia, clientul are parte de reduceri. In plus, pentru o nota de convingere, poate fi comandata mai intai de toate o sacosa cu mostre. Astfel pot fi testate ambalajele si alese cele care corespund 100% cu brandul promovat si tipul de meniu.

Ambalajele disponibile aici sunt fabricate din diverse materiale, de la cele din lemn la cele din carton, din trestie de zahar, PLA sau palmier. Acestea sunt cateva dintre optiuni. In pagina oficiala, www.snick-ambalaje.com, este toata gama disponibila, in functie de tipurile de restaurante.