Ajutor pentru Nokia Lumia 650

Ajutor pentru Nokia Lumia 650

Nu cred ca mai are rost sa specific faptul ca la inceputul anilor 2000, in ceea ce priveste industria de telefoane mobile, aceasta era impartita practic in doua categorii.

In perioada respectiva, era pe piata Nokia, dar si alte companii. Ei bine, compania finlandeza Nokia era la un nivel mult prea ridicat fata de ceilalti, iar statisticile ne confirma acest detaliu.

Cu siguranta nu este gresit daca spunem ca la acea perioada Nokia se bucura de succesul de care se bucura in prezent Samsung sau Apple, insa trebuie sa venim si cu mentiunea ca la acea perioada concurenta pentru Nokia nu era asa de mare, practic ei nu prea aveau rival.

Ei bine, se pare ca trecerea timpului nu a fost una tocmai benefica pentru celebra companie finlandeza, care incetul cu incetul a inceput sa isi piarda din succes, iar utilizatorii de telefoane mobile au inceput sa isi indrepte atentia spre alte branduri.

Nici nu este de mirare acest lucru, daca stam sa ne gandim la ce telefoane performante au scos pe piata ceilalti producatori, de ce fanii adora brandurile respective, si de ce nu isi mai indreapta atentia spre Nokia.

Va fi aproape imposibil pentru ca in viitorul apropiat compania finlandeza sa poata sa scoata pe piata un model care sa poata concura cu iPhone 7, cu Samsung Galaxy S7 sau cu Samsung Galaxy S7 Edge, insa totusi, se pare ca Nokia a scos la vanzare un telefon ceva mai reusit decat predecesoarele sale.

Acest model este Nokia Lumia 650 care vine cu sistemul de operare Windows 10 instalat, are o memorie interna de 16 GB si 1 GB memorie RAM. Camera foto principala a acestui model este de 8 MP in timp ce camera secundara este de 5 MP.

Ei bine, acestea au fost cam cele mai importante detalii amintite pe scurt despre acest model de telefon produs de Nokia, insa se pare ca si acesta poate sa intampine anumite probleme de functionare, asa ca fie il duci la un service de Reparatii Nokia, fie incerci sa ii rezolvi problemele pe cont propriu.

O prima problema de care te vei lovi va fi aceea ca nu iti vei putea crea un cont Microsoft, sau nu te vei putea conecta in cazul in care ai deja un cont creat. Se pare ca aceasta problema ar fi datorita faptului ca dispozitivul nu are data si ora setate corect.

In cazul in care ai rezolvat aceasta problema, dar tot nu te poti conecta, atunci va trebui sa cauti in setari actualizari telefon si sa iti actualizezi dispozitivul. Daca nu poti sa iti rezolvi aceasta problema, trebuie cel mai probabil sa iti duci deja dispozitivul la un service, iar profesionistii de acolo iti vor crea un cont fara probleme.

O alta problema pe care au intalnit-o utilizatorii acestui model de telefon, a fost accea ca nu isi pot actualiza aplicatiile instalate. Altii se planga ca intampina probleme in momentul in care isi doresc sa trimita sau cand trebuie sa primeasca un mesaj multimedia pe acest telefon.

Sunt si persoane care se plang de faptul ca fie dispozitivul nu le citeste cartela de memorie, fie aceasta nu functioneaza intr-un mod corespunzator.