Activitatea unei firme de paza si protectie

Activitatea unei firme de paza si protectie

O firma de paza, nu ar trebui subestimata din punct de vedere al activitatii sale. La nivel teoretic, fiecare persoana stie faptul ca o firma de paza are ca principal obiect de activitate garantarea sigurantei bunurilor, precum si a persoanelor. Practic insa, paleta de servicii este cu mult mai bogata si, desigur, adaptata necesitatilor fiecarei categorii de clienti.

Complexitatea serviciilor oferite depinde in mare masura si de gradul de dezvoltare a respectivei firme de paza. O societate comerciala recent infiintata sau una de mari dimensiuni, cu un numar restrans de angajati nu poate dispune de o oferta variata de servicii ce tin de domeniul pazei si protectiei.

Firma Carpat Guard si-a capatat experienta de-a lungul timpului oferind servicii de paza atat unor mari companii precum AVON, SIEMENS, PRIMOLA, VOLKSBANK, etc., dar si a unor personalitati de renume international: Sandra, Richard Clayderman, Julio Iglesias, CC Catch, Francesco Napoli, Anahi (ex RBD), etc.

Este important ca o firma de paza sa dispuna de servicii complete si de calitate, ce ar trebuie sa ofere urmatoarele facilitati:

• paza umana – supravegherea anumitor locatii de catre agentii de paza;
• bodyguarzi;
• monitorizare video si operatiuni de interventie rapida;
• furnizarea si instalarea unor sisteme de protectie si alarma;
• nu in ultimul rand, o astfel de firma ar trebui sa includa in sfera serviciilor sale si paza la evenimente.

Mai mult, o firma paza poate oferi solicitantilor si alte tipuri de sisteme de siguranta in afara celor pentru prevenirea furtului, de exemplu dispozitivele de alarma si semnalizare in caz de incendiu.

Atunci cand alegem o firma de paza, ar trebui, in primul rand, analizat si comparat raportul pret-calitate al serviciilor prestate de respectiva firma de paza din Bucuresti. Importante sunt si atitudinea, comportamentul fata de client, parerile celor care au apelat deja la serviciile sale sau notorietatea de care se bucura.

Portofoliul de clienti pe care il detine o companie ce activeaza in domeniul pazei si protectiei este, de asemenea, bine de luat in calcul.

Aparatura moderna, instruirea si profesionalismul angajatilor sunt elemente definitorii in ceea ce priveste serviciile calitative oferite clientilor. Prin urmare, Carpat Guard este firma de paza potrivita pentru asigurarea unui serviciu de paza si protectie competent si de calitate pentru bunurile dumneavoastra.