8 sfaturi despre cum să-și decorezi bradul de Crăciun ca un adevărat profesionist

Cu toții vrem să avem bradul de Crăciun perfect, globuri colorate, ornamente și lumini multicolore aranjate într-un decor festiv, dar în același timp elegant. În realitate, însă, este mai ușor de spus decât de făcut. Decorarea bradului este o treabă foarte importantă, mai ales pentru cei perfecționiști dintre noi, așa că avem câteva sfaturi de styling pentru a te ajuta să ai un brad asemănător cu cei de la emisiunile tv – și să pară că ai angajat un profesionist pentru a-l împodobi. Totul pentru ca la sfârșit să punem sub el cadouri perfecte care să completeze imaginea de poveste. Deci, dacă si tu iti doresti un brad spectaculos, aloca cinci munute din timpul tau ponturilor de mai jos:

  1. Investește într-un brad artificial de înaltă calitate

Brazii de Crăciun din materiale premium oferă un sprijin excelent pentru a-ti asigura multe Craciunuri de acum incolo cu un brad aratos. Vei vedea că brazii de înaltă calitate sunt, în general, mai durabili și pot suporta utilizări repetate, păstrându-și aspectul frumos an dupa an. Pentru a preveni uzura, ia în considerare modele cu caracteristici avansate care oferă o asamblare/dezasamblare și depozitare ușoară. Dacă vrei un brad natural de Crăciun, există multe tipuri  disponibile pe piață. Poate te indrepti catre unul in ghiveci pe care sa il poti salva ulterior. Macar sa incerci…

  1. Ramuri bogate

Desfa rămurelele crengilor principale pentru a obține un aspect cât mai bogat și natural pentru pomul de Crăciun. Aceasta poate fi o sarcină care necesită mult timp, dar ai încredere în noi, rezultatul final chiar merită. Separa fiecare ramură, astfel încât să se extindă pentru a acoperi cât mai multă suprafață. Și nu ezita să îndoi ramurile mai micute pentru a completa golurile. Reține că un pom de Craciun aranjat corepunzator atrage priviri, oricât de minime ar fi decorațiunile.

  1. Alege o temă și construieste pe baza ei decorul pomului de Crăciun

Un brad de Crăciun cu aspect profi are o temă centrală care leagă toate decorațiile. Decide deci asupra unei teme înainte de a alege decorațiunile, stabilește tonul materialelor, culorile și vei avea o idee clară despre cum îți poți decora pomul. Ai nevoie de inspirație?

  1. Începeți cu luminile mai întâi

În timp ce brazii de Crăciun pre-iluminați sunt populari și iti vor economisi timp deoarece nu mai trebuie să pui tu alte instalații, dacă ai un pom simplu, adauga întotdeauna beculețele mai întâi – este mai dificil să faci acest lucru după ce ai adăugat decorațiunile.

Nu uita sa faci un test înainte să pui instalația în brad sa te asiguri ca funcționează toate beculețele. Sau macar mare parte din ele…

  1. Alege decorațiunile potrivite

Alegerea accentelor care se potrivesc temei tale te ajută să obții un design frumos. Fie că este vorba de decorațiuni, panglici sau alte figurine, opteaza pentru elemente care să completeze aspectul general al bradului de Craciun. Multe seturi de globuri includ diferite forme, dimensiuni și modele. Combinând acestea cu figurine tradiționale iti va oferi mai multă libertate pentru a te juca cu tema aleasă.

  1. Panglici și stil

Un alt sfat de la experți este să vă impodobilit bradul de Crăciun cu panglici decorative. Poti utiliza un tip de panglică sau panglici pereche de texturi contrastante și lățimi diferite pentru a crea un impact mai mare. Gusturile nu se dicuta.

  1. Alegeți vârful potrivit pentru bradul de Crăciun

Sa adaugi o stea in varf este ultima etapa de care bradul tau de Craciun are nevoie pentru a ajunge in forma finala. Asigura-te că alegi una care se potrivește cel mai bine temei stabilite și proporției pomului, sau poti opta, de asemenea, pentru ceva mai original care te defineste: inger, Mos Craciun, ceva haios, orice este permis… Doar e bradul tau de Craciun, nu?!

  1. Echilibrează decorul

Având în vedere numeroasele decorațiuni din brad, trebuie să te asiguri că totul este bine echilibrat și bine răspândit peste tot. Aranjeaza decorațiunile începând cu partea de sus a pomului și apoi concentreaza-te pe partea de jos. În acest fel, poti verifica cu ușurință designul în timp ce bradul îmbracă straie de sărbătoare.