5 aplicatii de smartphone utile pentru toata lumea

5 aplicatii de smartphone utile pentru toata lumea

Traim in epoca telefoanelor mobile. Nu mai facem nimic fara sa apelam la smartphone-ul din dotare. Am ajuns, chiar, sa ne asortam telefonul mobil cu hainele. Nu de putine ori s-a intamplat sa cautam accesorii iPhone, de exemplu, care sa fie in ton cu tinuta din ziua respectiva.

Exemple de momente in care smartphone-ul ne-a fost cel mai bun prieten pot fi multe, insa haideti sa vedem impreuna care sunt motivele pentru care s-a ajuns la aceasta situatie.

Cu siguranta, multitudinile de aplicatii pe care le-au dezvoltat specialistii in telefonia mobila a dus la aceasta situatie care, sigur, in majoritatea timpului ne este de mare ajutor.

Sa vedem in continuare care sunt  cele 5 aplicatii de smartphone utile pentru toata lumea.

1. Skype – Pentru ca se tot spune ca telefonia mobile restrictioneaza cumva interactiunea interumana reala, palpabila, trebuie sa vorbim despre cea mai tare aplicatie de comunicare. Asadar, Skype si-a castigat pe drept numele de cea mai folosita aplicatie de smartphone pe zona de comunicare, face treaba buna, fie ca vorbim despre mesaje sau despre convorbirile video. Aplicatia este gratuita pe Android si iOS.

2. Square – Square este special conceput pentru platile online. Sigur, acum avem si varianta  aplicatiilor realizate de catre fiecare banca in parte, care permite, de asemenea, platile online sau executarea diverselor altor actiuni pe cont.
Revenind, insa, la Square trebuiesa spunem ca acesta foloseste un reader patrat care se introduce in portul pentru casti. Este user friendly pentru ca, in primul rand, iti ofera posibilitatea sa te inregistrezi gratuit, primesti readerul gratuit, fiind, de asemenea, un serviciu gratuit pentru iOS si Android.

3. Google Chome – Cu totii ne petrecem mult din timp pe internet. A devenit principal sursa de informare, iar asta nu mai este o noutate. Asadar, cu siguranta avem nevoie de o aplicatie foarte buna ca sa satisfaca orice consumator de net… fie ca vorbim despre viteza, fie ca vorbim despre usurinta de folosire. Specialistii au tinut cont de toate detaliile si au produs aplicatia Google Chome, user friendly, rapida si gratuita atat de iOS, cat si pe Android.

4. Yahoo Weather – Nu stiu daca asta li se intampla si parintilor nostri, dar pe noi, cu siguranta, ne intereseaza cum o sa fie vremea maine. Avem atat de multe lucruri de facut, incat este esential, uneori, sa le programam in functie de vremea de afara.

Cea mai utilizata aplicatie pentru asta este Yahoo Weather, aplicatie care a fost premiata de specialisti pentru modul elegant pe care-l afiseaza, dar si pentru acuratetea informatiilor pe care le pune la dispozitia utilizatorului. Aplicatia este gratuita pe iOS si pe Android.

5. LastPass – Suntem foarte ocupati, avem o sumedenie de chestiuni pe care trebuie sa le retinem, de aceea, uneori, am avea nevoie de cineva care, de exemplu, sa stie parolele in locul nostru. Iata ca acum exista LastPass, un serviciu, o aplicatie, care memoreaza toate parolele de pe gadgeturile tale. Aplicatia este gratuita pe iOS, Andoid, dar si Windows Phone.